Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Hallo wereld.

Hallo wereld.
Ger
  • Op 4 september 2013

Hallo wereld. Hoe vaak hebben jullie die twee woorden al gelezen bij de start van een nieuwe website? Wij gokken een keertje of miljoen. Maar clichés zijn er niet voor niets en aangezien Draadbreuk.nl een compleet nieuw platform op het gebied van tech en gadgets is, mogen wij die korte zin ongegeneerd optekenen. Vinden we zelf. Want wij hebben een mening en weten waar die twee woorden überhaupt vandaan komen.

Wij gaan het dus anders doen. Het techjournaille is namelijk voor een groot gedeelte zouteloos.

  • Uitgebreide verhalen over producten die nog minder sexy zijn dan een ongefrituurde visstick.
  • Interviews met marketingmanagers die weinig meer zeggen dan wat er op de doos staat.
  • Foto’s van de gelekte accu van de iPhone 7.3 rondsturen alsof het einde van de wereld nabij is.
Dat doen wij dus allemaal niet. Wij maken tech weer leuk, want gadgets zijn niet suf. Het prototype brildragende puistenkoppie die met de gordijnen dicht ThePirateBay probeert te hacken is er vast nog wel, maar we weten dondersgoed dat de moderne techliefhebber ook gewoon van vlees en bloed is. We zijn natuurlijk niet vies van een downloadlinkje hier en daar, maar gaan ook naar de kroeg en hebben zowaar intermenselijk contact, zonder ICQ of IRC te gebruiken. Net als jullie.

Wij hebben zowaar intermenselijk contact, zonder ICQ of IRC te gebruiken. Net als jullie

Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van alles wat niet op een ouderwetse dynamo draait, al zullen we niet beginnen over stofzuigers, waterkokers en andere huishoudelijke troep. Behalve wanneer een scheerapparaat of neustrimmer op Android 4.4 KitKat draait, natuurlijk.

Dit doen we via uitgebreide artikelen, mooie video’s en toffe rubrieken. Bij onze lancering, nu dus (hi!), staan er al een aantal video’s online, hebben we de financiële huishouding van Spotify bekeken en lachen we om gebogen televisies.

Knipoog

Praktisch iedere website pretendeert te zeggen waar het op staat. Wij niet. Wij laten het zien. Met een draaiende camera en een Willibrord Frequin-achtig elan. Dat niet iedereen dat even leuk vindt, is dan maar zo. Wij bejubelen wat goed is, wat slecht is pakken we keihard aan. Met een knipoog, dat dan weer wel. Check onze eerste ‘Epische Reisvideo’ maar eens.

Kortom: wij zijn Draadbreuk en wij zijn hier om nooit meer weg te gaan. Voor the truth and nothing but the truth op gadgetgebied ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan hard de komende tijd. Doen jullie mee?

 

Dennis, Ger, Bart & Paul

 

NB. Trouwe YouTube gadget-kijkers zullen de vier mannen achter deze website wel kennen.

Reacties

  1. Max

    Echt nice gaat dit worden!
    Ook mooie website