Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Draadbreuk op Instagram: de tofste posts

Draadbreuk op Instagram: de tofste posts
Ger
  • Op 24 mei 2016

De afgelopen maanden hebben we weer naar hartenlust kiekjes geschoten op ’s werelds leukste sociale medium. De meest gekke of interessantste posts ‘zetten we gewoon door’ op de site. Onderwerpen: dure oordopjes, smartphones en meer…

Wij houden bij Draadbreuk van old scoop-meuk. Velen van jullie zitten nog op de middelbare school, maar voor ons is het al een tijdje geleden. Als wij dan een grafische rekenmachine spotten, dan zijn we even helemaal gelukkig. Welke spelletjes spelen jullie op de TI-83 van Texas Instruments?

 
 

Dit is pas een gadget. #texasinstruments #gr #grafischerekenmachine #wiskunde #spiekbriefjes #plotten

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

 

Momenteel zitten onze broekzakken vol met telefoons. De Huawei P9, Samsung Galaxy S7 Edge, LG G5, iPhone 6S – allemaal hebben we ze in bezit om er iets zinnigs over te zeggen. Binnenkort, ja, echt, gaan we weer wat video’s schieten. De laatste video die jullie zagen is namelijk al te lang geleden: het item over de HTC Vive zette we een maandje geleden online.

 

 

Teveel smartphones in de broekzak. Welke ontbreekt ee nog volgens jullie? #huaweip9 #iphone6s #lgg5

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

 

Rond die tijd kregen we ook zomaar ineens deze oordopjes opgestuurd. Ze zijn van Final Audio en klinken absurd goed. Dat laatste is niet heel gek: de in-ear headphones kosten omgerekend 440 euro.

 

 

 
 

De game die we hieronder spelen is al vaker langsgekomen op ons Instagram-kanaal. We zijn dan ook groot fan van Red Alert. We spelen het op onze Mac, via het netwerk. Het is fantastisch.

 
 

True on this! #redalert #tanya

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 
 

En tot slot: misschien wel de vetste gadget die we afgelopen tijd op onze redactie binnen kregen. Een vriend van ons heeft de eerder genoemde HTC Vive aangeschaft en we gaan samen eens bekijken wat we ermee kunnen. De virtuele wereld komt nu wel heel dichtbij.

Dit is best een fijn pakketje… #htcvive #htc #vive #valve #samsunggearvr #vr #vrbril #startupfest

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Goed, dit waren ze weer. Tijd voor een drankje, de zomer komt eraan. Draadbreuk ook volgen op Instagram? Dat kan natuurlijk. Linkje: instagram.com/draadbreuk.