Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met iPhone 7, OnePlus 3 en Moto RAZR!

De wandelgangen met iPhone 7, OnePlus 3 en Moto RAZR!
Dennis de Vries

De geruchtenmolen in de tech-wereld staat nooit stil. NOOIT! Dus ook deze week vingen we in de wandelgangen weer een paar onbevestigde roddels op over nieuwe telefoons. De hoorden over de nieuwe iPhone, zagen de OnePlus 3 en juichten om Motorola.

Nieuwe Motorola RAZR V3? Jaaa!


Het is met afstand de coolste mobiele telefoon ooit gemaakt: de Motorola RAZR V3, uit het jaar 2004. De (destijds) ultra-platte gsm heeft qua swagger zijn gelijke nog altijd niet gekend. Tel daarbij op dat flipphones sowieso altijd een +1 op de schaal van dopeness geven, en je hebt een toestel dat zelfs de grootste sufkut er als een rockstar bij laat lopen. Tegenwoordig zijn alle telefoons 13-in-een-dozijn werk, dus je kunt begrijpen dat bij ons de vlag uitging toen Motorola zelf teasde dat ze met een nieuwe versie van de RAZR V3 gaan komen. De video laat aan duidelijkheid weinig te wensen over in ieder geval. Don’t mess this up, Motorola!
OMG, ILYSM! IKR? TTYL!

Nieuwe iPhone van glas

Het is officieel. Of eigenlijk: semi-officieel. Herstel, het is nog helemaal niet officieel. Maar de geruchten dat de iPhone 7 een glazen behuizing gaat krijgen worden steeds hardnekkiger. Ditmaal liet Allen Horng zich erover uit in zakenkrant Nikkei. En Allen kennen we allemaal als de CEO van Catcher Technology, de Taiwanese leverancier van metalen behuizingen van o.a. de huidige generatie iPhones. Volgens Allen zal er in ieder geval één versie van de nieuwe iPhone opgetrokken worden uit glas.
Zit Hrong dan zonder werk, in zijn metalen-behuizing-fabriek? Volgens hemzelf niet. Het frame van de iPhone is natuurlijk wel gewoon gemaakt van metaal.

OnePlus 3 volledig gelekt


Hoppa, meneer @evleaks weer door de bocht. Vorige week bleef het nog bij een handjevol specs, nu heeft hij de volledige renders van de nieuwe OnePlus 3 ontvangen. Uit een anonieme bron die ongetwijfeld super-betrouwbaar is. Op de render is in ieder geval op te maken dat de OnePlus 3 een metalen behuizing krijgt en er verder precies zo uitziet als elke andere smartphone anno 2016. Gaaap!
Hoe weten we zeker dat dit wel echt de OnePlus 3 is? Dat weten we pas als hij gelanceerd is. Meneer @evleaks is redelijk betrouwbaar met dit soort dingen, maar helemaal 100% zeker weten doe je het nooit.