Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Kennen jullie de McDelivery Detector?

McDelivery Detector
Redactie

Vorig jaar deed ‘s werelds bekendste hamburgerketen McDonald’s de wenkbrauwen flink fronsen. Want de bedenkers van de Big Mac en McChicken introduceerden opeens iets totaal anders dan een willekeurige hamburger of milkshake. De zogenoemde McDelivery Detector was een slimme rookmelder die eruitzag als een hamburger.

Zorgde jouw gebrekkige kookkunsten voor zwarte rook in je keuken, dan ging -ie niet alleen af, maar hij bestelde ook, met dank aan The Internet of Things Network, automatisch jouw favoriete gerecht bij de lokale McDonalds. Het enige wat je hoefde te doen, is op een link te drukken die je ontving op je smartphone. Een geestige oplossing, maar navolging heeft het vooralsnog niet gekregen.

Dit is de McDelivery Detector

We gingen op onderzoek uit, maar de persafdeling van McDonalds Nederland kon geen uitsluitsel geven: “Of de gadget ooit nog een vervolg krijgt, is voor nu nog onzeker. Het staat niet op de planning, maar zeg nooit nooit. Momenteel zijn we gefocust op andere samenwerkingen, zoals met Crocs.” Waarvan akte. 

Tags