Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Leonardo Dicaprio gaat hoe dan ook het internet breken

Leonardo Dicaprio gaat hoe dan ook het internet breken
Mart Opdam

Gaat Leonardo DIcaprio dan eindelijk de Oscar binnen slepen voor beste mannelijke acteur? In 2014 ging het internet kapot toen Leo opnieuw niet won. Het zal wel weer los gaan als hij dit jaar weeer verliest of als hij wint trouwens. 

Leonardo Dicaprio is vijf keer eerder genomineerd, één keer voor produceren (Wolf of Wallstreet), zijn zesde nominatie is voor The Revenant. The Revenant is een soort epische filmhuis-film, een nieuwe categorie wat mij betreft. Voor de film is Leo genomineerd voor 21 awards waarvan hij er al 15 heeft gewonnen. Bij de gewonnen awards zaten een BAFTA, de Britse Oscars, en een Golden Globe. Als je de genomineerde acteurs hebt gezien in hun films dan zal je reactie vast zijn dat Leo het gouden beeldje dit jaar wel gaat winnen.

Hier wat plaatjes van het ontplofte internet toen hij niet wat won. Vind ik wel chill.

leondardo dicaprio pizza

dicaprio is boos

leonardo en baby

nog een paar dagen kunnen we dit zeggen

tumblr_o1hz3z4j1d1rkhs1mo1_400

Wil je meer nog meer plaatjes zien? Kijk ff op de Tumblr van Poor Leo.

Oscars kijken

Wil je de ontzettend, lange, veel-te-veel-aandacht-voor-die-jurken, Amerikaanse awardshow zien? Dit jaar wordt het gewoon uitgezonden op de kabel. En wel op Net5. Aanstaande maandag vanaf 22:30. Film1 zendt eerder uit, vanaf 20:30. Maar dat is een samenvatting helaas. Ik ga het kijken, alleen al om Leo te zien die zijn beeldje in ontvangst neemt. Of niet, maar dat wordt ook lachen.