Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

LG in 2024: transparante schermen en alles wordt connected (nu echt)

LG in 2024: transparante schermen en alles wordt connected (nu echt)
Redactie

Voor liefhebbers van ‘de toekomst’: LG presenteerde begin januari op CES haar visie op de toekomst. In een presentatie van een uur kwam van alles voorbij. Meest uniek? Haar transparante televisie. Maar ook AI, en connected home werden genoemd. Natuurlijk. Al worden we van smart producten wel een beetje gaar.

Waarom? Al sinds het bestaan van Draadbreuk (en veeeeeeeer daarvoor) wordt er gesproken over The Internet Of Things. Het koppelen van allerlei systemen aan slimme producten. Die je dan bedient met 1 handige app op bijvoorbeeld je smartphone. Ja, dat klinkt mooi – en er zijn een heleboel goede en mooie voorbeelden – maar gemeengoed is het nog steeds niet.

We zagen ooit in Seoel allerlei bijzondere zaken, waarbij we zelfs konden Whatsappen met een koelkast. Dat was in 2014. Inmiddels zijn we precies tien jaar verder en wat blijkt? Nog altijd hebben we geen app gestuurd om te kijken of de melk op is.

Of we hier dus echt van gaan genieten? Wij wagen het te betwijfelen. Welnu, hieronder kun je in ieder geval de hele presentatie van LG zien. Veel kijkplezier. Of niet.

Tags