Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nieuwe vakantiegadgets? UE Hyperboom en Wonderboom 3

Nieuwe vakantiegadgets? UE Hyperboom en Wonderboom 3
Redactie

Ultimate Ears, een dochterbedrijf van Logitech, introduceert twee nieuwe speakers in de Benelux. De UE Hyperboom en UE Wonderboom 3 zijn respectievelijk het grote en kleine broertje van de alom gewaardeerde UE Boom. Vinden wij vet.

De Hyperboom is een flinke jongen: met 6 kilo en een afmeting van 364x190x190mm is het  verreweg de grootste Boom op de markt. De audiogadget kent input van vier geluidsbronnen, verdeeld over twee Bluetooth-kanalen, een 3,5mm-jack en een optische audioaansluiting. Ultimate Ears beweert dat de accu van de Hyperboom liefst 24 uur mee gaat. Is -ie, heel gek, leeg. Dan kan deze binnen ruim 2,5 uur opgeladen worden met de meegeleverde voeding. Er is ook een USB-A-output om een smartphone van stroom te voorzien.

De Hyperboom lijkt een beetje de opvolger van de MEGABoom, maar helemaal zeker zijn we daar overigens niet over.

Tegelijkertijd brengt een nieuwe versie van de Wonderboom naar Nederland. We zijn  inmiddels toe aan variant nummer drie van de drijvende speaker. De Wonderboom 3 (zie afbeelding) heeft een IP67-normering en ten op zichte van zijn voorganger een verbeterd Bluetooth-bereik: je kunt nu tot 40 meter van de gadget af staan. Ook moet de accu van de draagbare speaker een uur langer meegaan, veertien in plaats van dertien uur. 

De Hyperboom en Wonderboom 3 liggen inmiddels in de winkel en hebben een adviesverkoopprijs van respectievelijk 450 en 100 euro.

Archief: UE BOOM. Waarom wij dat de vakantiegadget van het jaar vonden.