Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (68) met de LG G Flex 2 & UE Megaboom

Bart
  • Op 12 januari 2015

Het is half januari, maar de kerstboom staat nog altijd fier overeind in de studio van Draadbreuk. Gezelligheid gegarandeerd dus, in de 68e aflevering van gadget- en techprogramma Uitbuiken!. We bespreken de hoogtepunten van de CES, waaronder de LG G Flex 2, en knallen herrie uit de UE Megaboom.

De CES zit er weer op en had goed en slecht nieuws in petto. Het slechte nieuws is dat er weinig echt boeiende telefoons zijn gepresenteerd, het goede nieuws is dat we nu veel tof spul kunnen verwachten rondom het Mobile World Congress, begin maart.

LG G Flex 2

Wat ons betreft grote winnaar van de beurs in Las Vegas was LG, die met de G Flex 2 de banaanphone nog een keer in de herkansing gooien. De kromme telefoon zou handiger zijn als je moet bellen, omdat het naar je hoofd gevormd is. Of Ger het daarmee eens is? Nou ja, check de video…

LG gooide er in de strijd met Samsung ook nog een prototype uit van een scherm met twee gebogen randjes. De Galaxy Edge Double, zegmaar. En er was nog een klokkie, die op hele slinkse wijze werd getoond.

UE Megaboom

Bluetooth-speakers hebben we de afgelopen tijd in alle soorten en maten gezien, maar Ger heeft maar één echte favoriet: de UE Boom. Hij was dan ook in zijn nopjes met de nieuwe UE Megaboom – inderdaad, een opgeblazen versie van die ‘gewone’ Boom. We hebben ‘m even aangezet en er komt een helse bak geluid uit, al was het maar vanwege Ger zijn belabberde muzieksmaak. We zijn nog op zoek naar wat normalere muziek om te gebruiken in Uitbuiken, dus mocht je nog een tip hebben: laat het horen in de reacties.

Verder bespreken we de stelling, deze week bedacht door Brian en komt in het nieuws een gouden iPhone langs. Jottem. Mocht je zelf een stelling willen aandragen, laat deze dan achter in de reacties.