Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Samsung Galaxy Note 8: om lekker naar jezelf te kijken [video]

Samsung Galaxy Note 8: om lekker naar jezelf te kijken [video]
Ger
  • Op 3 september 2017

De Samsung Galaxy Note 8 is allang gepresenteerd en ‘de experts’ hebben hun mening al gevormd. De experts van Draadbreuk nog niet, want door omstandigheden (lees: paniek bij Samsung om het gebrek aan testmodellen) zagen we op IFA in Berlijn de gigantische smartphone voor het eerst. 

En dan kunnen we natuurlijk een hands-on schieten. Doen we alleen niet, da’s nogal mosterd-na-de-maaltijd. Dan is de vraag: wat maken jullie dan wel? Nou, de Note 8 gaf ons de gelegenheid eens ongegeneerd naar onszelf te kijken.

Video: Samsung Galaxy Note 8

Jezelf projecteren op een groot scherm. Leuk.  

Op de bruisende stand van Samsung, die trouwens de zinderende tagline ‘your new normal’ kent, zijn er heuse display-vissenkommen te vinden. Maak een selfie met de Note 8 en het resultaat wordt, voorzien van een zelfontworpen frame getoond in de met water gevulde vissenkom  

 

Hoi #galaxynote8. Hoi @gdegram. #samsung

Een bericht gedeeld door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Wat precies het idee achter deze gekke noviteit is, kunnen we wel raden: in een oogwenk zien we de USP’s van de Note 8. We sommen ze voor het gemak maar effe op.

  • De Note 8 kent een pennetje om je *kots* phablet te bedienen. De S-Pen is bedacht om makkelijk content te creëren, in plaats van louter consumeren. In het geval van de display-vissenkom heb je zelf het design van het frame ‘gecontentcreeerd’.
  •  De Note 8 is waterdicht en kent een helder scherm. Leg ‘m in een bak met water en goh, wat is ‘ie dan lekker waterdicht aan het zijn.
  • De Note 8 kent een bijzondere camera. Of eigenlijk: camera’s: het is de eerste smartphone van Samsung met twee objectieven op de achterkant voor bijzonder goede plaatjes met veel scherptediepte. Nu schiet je weliswaar een selfie voor in de vissenkom, maar ook de frontfacingcamera is van goede kwaliteit.

Kortom: de Note 8 kan een hoop. De vissenkom bewijst dat. Zijn prijs overigens ook. Het model is vanaf 15 september verkrijgbaar tegen een verkoopadviesprijs van… 999 euro.

Deze man gaat zich doodlachen als mensen massaal een telefoon van duizend piek gaan aanschaffen.