Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

SC Heerenveen – Ajax gratis kijken op je mobiel

SC Heerenveen – Ajax gratis kijken op je mobiel
Redactie

Woensdag. Dat is normaal een totaal onboeiende dag. Het breekt de week doormidden, wordt dan gezegd. Maar vandaag is alles anders. Vandaag wordt wellicht de voetbalcompetitie bepaald. Om 20.45 uur is de aftrap van Heerenveen-Ajax. Waar kun je deze razendspannende pot kijken? Wij geven streamingtips voor je smartphone, tablet of je fijne computer. Geen dank.

De apotheose van de Eredivisie is dan toch eindelijk op een redelijk niveau. Na de winst gisteren van PSV op Vitesse ligt de druk nu bij Ajax. De Amsterdammers moeten winnen vanavond tegen de Friese formatie van Heerenveen, die al een tijdje in goede doen zijn. Alle reden om deze pot dus te kijken. Wij geven een overzicht om lekker gratis voetbal te kunnen kijken. Kleine disclaimer – voordat we Fox achter ons aan krijgen – normaal kost online voetbal kijken geld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor waar jij naar toe klikt, laten we het daar op houden;-)

Lezen: Waarom ik JanLul.Com gebruikte

Apple iPhone: voetbal kijken op je mobiel

Mensen met een iPhone hebben doorgaans een probleem. Niet-zo-legale apps downloaden is door het rotsvaste Apple ecosysteem nogal lastig, namelijk. Gratis voetbal kijken wordt daardoor een beetje lastig. Komt bij dat Apple geen flash ondersteunt, een stukje software waar de players van de belangrijkste streamingwebsites gebruik van maken. Geen HTML 5, maar oldscool flash. Een website als RojaDirecta doet het bijvoorbeeld niet. Nu kun je wel via omwegen flash-players checken, bijvoorbeeld door het downloaden van een nieuwe browser, denk aan SkyFire of Photon Browser. Die browsers kosten in de App Store echter wel de nodige doekoe. Echt gratis zit je dan dus niet voetbal te kijken, maar toch. Voor een compleet overzicht om Flash op je iPad te krijgen, verwijzen we je graag door naar ComputerWorld. Ze geven overigens wel als belangrijke nuance mee dat de boel wel met regelmaat hapert. Niet echt bevorderlijk voor je kijkgedrag.
Besluit je op legale wijze voetbal te kijken, dan kom je heel ver met de Fox Sports NL-applicatie. Een wedstrijden kijken kost 8,95 en dan is het mogelijk om op alle devices te kijken (extragratis tip voor mensen met een SmartTV, bijvoorbeeld).

IMG_3259

Android telefoon: op je Galaxy gratis voetbal kijken

Gelukkig is Android een stuk liever voor Flash-players en dat zeggen we met gevoel voor understatement. En dat is fijn, want daardoor kan welhaast iedere streamingsite gebruikt worden. Wij vinden livetv.ru zelf erg fijn, maar die is maar in bepaalde situaties interessant. Dat komt omdat livetv.sx zelf bepaalt welke wedstrijden er via mobiel te bekijken zijn. Op het moment van schrijven is PEC Zwolle – NEC bijvoorbeeld niet te zien, maar Armkar – Zenit (een topper van jewelste) wel. Of Heerenveen-Ajax te zien is, is dus nog maar de vraag. Desalniettemin lijkt het slim om vlak voor de pot even naar m.livetv.sx te surfen. Goede kans dat ze daar in Rusland – de plek waar de website gehost wordt – die pot ook willen zien. Is dat het geval, dan kun je die wedstrijd ook via je iPhone bekijken!

Een ander alternatief is er in de vorm van bvls2016.sc. Deze website is qua look-and-feel niet het handigst voor je mobiele telefoon, maar hij werkt wel (en goed). Klik op je desgewenste stream, doe vervolgens je best om de diverse advertenties weg te klikken (let op: gebruik het witte kruisje in plaats van de rode) en bam, kijken maar. Het commentaar is Nederlands en onderaan zul je zelfs een complete chatbox met de laatste vaak Nederlandse comments over de pot vinden. Kun je gezellig je mening delen over hoe slecht Ajax nu weer speelt (of goed, dat kan natuurlijk ook).

Screenshot_20160420-184702

Andere opties: gratis Heerenveen – Ajax zien

Mocht je nou op een andere manier gratis voetbal online kijken, bijvoorbeeld via je je computer, dan kun je gewoon exact dezelfde sites gebruiken. Ook is het wenselijk om je eens te verdiepen in Kodi, of Raspberry Pi.

oh, om er nog maar even in te komen. Hier een prachtige samenvatting van SuperSunday in 2007, de dag dat PSV op doelsaldo kampioen werd. Grote kans dat dit dit jaar weer het geval gaat gebeuren, tenzij Ajax verliest van Foppe en de zijnen, natuurlijk. Veel kijkplezier!