Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Skullcandy Kilo: bluetoothspeaker voor aan je broek

Skullcandy Kilo
Redactie

De bluetooth speaker maakt een hernieuwde opmars. Dat is ietwat onverwacht, want met de komst van zeer luide en beter ontwikkelde ingebouwde speakers in smartphones, lijkt een kleine, compacte variant ietwat overbodig. 

Tegelijkertijd willen mensen hun telefoon niet altijd uit de broekzak halen voor een robbertje muziek – en daar komt ook een goede accuduur nog bij om de hoek kijken. Tel daar een originele vormfactor met een kleurrijk design bij op en een mens kan zomaar verrast worden (en stiekem overgaan tot aanschaf…).

Audio-lifestylemerk Skullcandy introduceerde vlak voor het nieuwe jaar een nieuwe serie audioproducten, vooral gericht  op jonge, sportieve mensen. Wintersporters, bijvoorbeeld. Dat resulteerde in hoofdtelefoons met een opvallend uiterlijk en zweetbestendige in-ear sets. De producten moeten het twintigjarige bestaan van Skullcandy, ooit opgericht door sportliefhebber Rick Alden, omlijsten. 

Skullcandy Kilo kent flinke accuduur

Een van de gadgets in deze speciale jubileum line-up is de Skullcandy Kilo, een draagbare speaker met een accuduur van liefst 24 uur. Amper groter dan een sigarettenpakje en voorzien van een bijzondere groen-gele behuizing moet het de jeugd van een muziekje voorzien. Via de speciale haak klik je de gadget aan je broek- of rugzak om vervolgens mee te kunnen blèren met de nieuwste hits van Glen Faria, Taylor Swift of wat dat jonge grut anno nu tegenwoordig aanzet.

Kilo bluetooth speaker kopen?

Goed, de geoefende luisteraar zal zich wellicht aan het gebrek aan lage tonen ergeren, maar de sportieveling die de Kilo aan zijn broek ritst, houdt zich daar vermoedelijk niet mee bezig. Al is het maar omdat hij met een adviesprijs van 49,99 euro voor weinig geld de deur uitgaat. Rijst wel de vraag: waarom moet de hele meeluisteren als jij een podcast of album aanzet?