Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Snoop Dogg en Google maken samen een leuke grap

Snoop Dogg en Google maken samen een leuke grap
Ger
  • Op 1 april 2016

1 april, kikker in je aars. Gekkigheden op deze pseudo-hilarische dag zijn van alle tijden, maar Google slaat alles. Het merk introduceert een zelfrijdende fiets, maar ook: Snoopavision, een manier om samen met Snoop Dogg VR-video’s te kijken op YouTube. En de grap is: het werkt ook nog.

En dat is een groot verschil met al die loze persberichten van weinig humoristische merken. Leuk, je kind chippen bij de Mediamarkt of een heuse grasmaai-drone, maar iedere randdebiel ziet van een afstand dat het dikke vette onzin is.

 

Google doet het anders, en zorgt voor een feature die echt toepasbaar is. Of het nuttig is, is een tweede, maar toch: je kunt gekke video’s, samen met Snoop Dogg bekijken. In VR.

Hoe dat werkt? Kijk onderstaande video.

SnoopaVision

snoopdogg_thumbjeEr zijn  momenteel een stuk of tien video’s die samen met Snoop Dogg te bekijken zijn. Daarvoor moet je op een enkel knopje drukken en de boel staat live. Probeer het gerust eens, het is idioot. Kijk bijvoorbeeld naar een grote gorilla, of iemand die in een gigantische waterballon gaat zitten. Lekker gek.

Snoop Dogg vindt dit een leuke video

 

Volgens Google wordt op 24-7-2132 SnoopaVision officieel gelanceerd. Wij denken van niet.