Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Een stukje ergernis naar de consument toe

touchbar
Redactie

We zijn er helemaal klaar mee. Die t*vus t*ring takke Touch Bar op de Macbook. HOU ER MEE OP. Waarom? Nou, de reden is even simpel als logisch. We typen nogal veel.

Om vooral niet te zeggen: extreem veel. De helen dag tikken we fijne stukjes, interessante longheads en sturen we doodsaaie emails naar allerhande actoren round the brand. En tijdens dat typen tikken we weleens mis. Ja, echt. Dat gebeurt. 

En dan? Dan drukken we per ongeluk op de SIRI-knop. En dan gaat de muziek uit, komt er een lelijk bolletje op die vraagt of hij of zij ons kan helpen. NEE, WE WILLEN NIET GEHOLPEN WORDEN.

Podcast luisteren

We willen gewoon onze podcast kunnen blijven beluisteren. We willen gewoon urenlang op YouTube naar onzinnige filmpjes kijken. We willen Excellen zonder gezeik. Zonder Siri.

En ja, we weten het: Apple heeft ‘m in sommige gevallen weggehaald. Maar wij kopen niet ieder half jaar een nieuwe Macbook Pro. Dat doen we juist een keer in de, pakweg, 5 jaar. Omdat ze verder zo fijn zijn. En omdat ze zo lekker werken.
MAAR HOU OP MET DIE STOMME TOUCHBAR.

Zo dat moest eruit.


We zijn overigens niet de enige…

Oh, en mocht je de Touchbar wel handig vinden? Hier een filmpje met handige tips en tricks… We snappen niet dat jij daar naar gaat kijken, maar goed. Veel kijkplezier. ofzo.

Handige Touchbar tips