Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (51) met Samsung Level In en smartwatches!

Paul Gersen

Het waren bewogen tijden, de afgelopen twee weken rond de IFA. We maakten een vrachtlading aan video’s en verhalen en hadden in Berlijn iedere dag een aflevering van Ausbauchen! Maar inmiddels hebben we onze headquarters weer gevonden en is het tijd voor een ouderwetse aflevering van Uitbuiken. Met deze week een hoofdtelefoon van Samsung waar we onze twijfels over hebben, een action-camera van Panasonic en smartwatches in het algemeen!

Samsung Level In bekoort niet echt

Een witte tafel, plantje erop, Ger en Paul erachter en een shitload aan gadgets: jawel, we gaan bij Draadbreuk gewoon door met Uitbuiken! We namen van de IFA in Berlijn een flinke stapel aan interessante apparatuur mee, waaronder de Samsung Level In. Dat is een in-ear hoofdtelefoon van zo’n honderd ekkies. Leuk? Mwoah. Beide heren aan tafel hebben hun twijfels over het geluid, en het design valt ook niet mee.

Panasonic HX-A500 en zijn slangetje

Ook binnen: de Panasonic HX-A500. Dat is een action-camera, waarmee je vette beelden kunt schieten tijdens het snowboarden, skaten, mountainbiken of, tja, alles waar een beetje actie in zit, natuurlijk. Ger windt zich een klein beetje op over de kabel waarmee de lens met de rest van de camera is verbonden, maar dat deed hij op de IFA ook al. Over de beeldkwaliteit juicht hij harder.

Nieuws over slopende LG-medewerkers en de iPhone 6

De wereld stond de afgelopen dagen niet stil, dus ook vandaag weer een nieuwsselectie om je vingers bij af te likken. Zo gaan we in op het gekke verhaal over een medewerker van LG die Samsung-wasmachines sloopt en hebben we het over het verkoopsucces van de iPhone 6

Wat moeten we met smartwatches?

Op de IFA in Berlijn was ook dit jaar smartwatches het toverwoord. Ieder zichzelf respecterend merk kwam met zo’n apparaat op de markt. Ger liep de afgelopen tijd met een smartwatch van LG om zijn arm, Paul deed dat een tijd geleden al met de Samsung Gear 2. En de heren zijn eensgezind over deze productgroep. Wat een stressapparaten zijn het! Waarom? Je hoort het in Uitbuiken.

Dit en meer in deze kakelverse aflevering van Uitbuiken. Volgende week weer een spiksplinternieuwe aflevering!

Reacties

  1. albertams

    Het was weer lachen, gieren en brullen met uitbuiken ;););)