Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (85) met onbreekbare laptop en Nikon Coolpix P900

Bart
 • Op 18 mei 2015

Na de excursie bij LG van afgelopen week, zitten we deze maandag gewoon weer in onze studio voor een nieuwe Uitbuiken. Deel 85 alweer, met deze week een laptop die je op de grond kunt smijten, een SSD-schijf waarmee je ook kunt gooien en een camera met een werkelijk belachelijke zoomlens.

 

 

 

Dell Latitude 12 Rugged Extreme

Allereerst een laptop waarmee je kunt douchen. Ja, het staat er echt en we zijn niet dronken. De Dell Latitude 12 Rugged Extreme 12″ Convertible Notebook is namelijk net zo bizar als de naam zelf. Deze Jack Bauer-achtige laptop kun je zorgeloos op de grond gooien, zonder problemen met water besprenkelen of – zoals Ger doet – als drumcomputer gebruiken. Knappe jongens als je ‘m weet te slopen. Ger en Bart bespreken waar je zo’n laptop in hemelsnaam voor kunt gebruiken en wat-ie moet kosten.

 

dell-latitude-12-rugged-extreme

 

 

Freecom TOUGH DRIVE Mini SSD PRO

SSD-schijven zijn alles behalve sexy. Sterker, het is misschien wel de meest lusteloze productgroep ooit. Tot we de Freecom TOUGH DRIVE Mini SSD PRO in handen kregen, want gadgets waarmee je kunt gooien, daar zijn we per definitie in geïnteresseerd. De belangrijkste reden die we kunnen bedenken om zo’n rugged schijf te willen, is dat je ‘m zonder problemen in je rugtas kunt mikken.

 

freecom-tough-drive-mini-ssd

 

 

Nikon Coolpix P900

Leuk, een camera, maar je bent altijd aan het kloten met een set lenzen. Daar is nu gelukkig een oplossing voor: de Nikon Coolpix P900. Een camera met een BIZARRE zoomtoeter, waarmee je zonder twijfel de andere kant van de straat haarscherp op de plaat kunt zetten. Je gelooft het niet? Check de uitzending of (nee, EN) bekijk deze Facebook-foto, gemaakt door tijdens Koningsdag.

 

Nikon Coolpix P900

 

Liefst 83x optische zoom zit er op de P900 en dat is veel. Heel veel. Maar is het ook nuttig? Waar ga je het voor gebruiken? En wat moet ie kosten? Allemaal vragen waar Ger het antwoord op heeft.

Nog een dingetje

Tot slot: een klein probleem. We moeten bekennen dat we deze aflevering iets eerder hebben opgenomen, want terwijl jullie dit nu kijken, zit Ger met z’n ballen op een lekker strand in Zuid-Amerika. Die ballen liggen daar volgende week nog, dus we weten nog niet hoe de uitzending van aanstaande maandag eruit gaat zien.

Hoe dan ook: JIJ kunt helpen. Hoe? Stuur je vraag naar uitbuiken [AT] draadbreuk [PUNT] nl, dan kunnen we wellicht een aantal vragen bespreken in een speciale uitzending.

Hoe dan ook:

 

Tot de volgende Uitbuiken!

 

Reacties

 1. braj

  Komt Dennis eigenlijk nog een keer terug naar Nederland?

  • Dennis de Vries

   Waarschijnlijk wel. Wanneer? Geen idee.

   Maar ik mis jou ook hoor. 😉