Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Waarom het zo rustig is op Draadbreuk.nl

Waarom het zo rustig is op Draadbreuk.nl
Ger
  • Op 20 januari 2017

We hebben net iets teveel mailtjes gekregen van fans om dit langer te kunnen negeren. In deze korte blog beantwoorden we de prangende vraag: waarom is het zo rustig op Draadbreuk.nl? 

Welnu, dat had zijn oorsprong in de zomermaanden. Ger had (weer) vakantie, Bart een EK uit te leggen in Dubai, Dennis moest zo nodig weer naar Polen en Paul die had het druk met John Coffey groot te maken. Gevolg: we deden het wat kalmer ‘an.

Maar tijdens die periode ontstond er ook discussie: moeten we in huidige vorm nog wel doorgaan? Draadbreuk wil het graag anders dan anderen doen en het laatste half jaar leken we vooral op een iets grappigere variant van slecht gelezen techblogs. Dat is, zoals dat dan in marketingtermen heet, niet helemaal de route die we moeten en willen aanvliegen.

En dus zitten we aan een tekentafel. Toffe dingen te bedenken. We zijn niet weg (hou vooral ons Instagram-Account in de gaten),  houden nog steeds van gadgets (check Ger bijvoorbeeld in De Grote Gadgetshow op social only brand Hyped), tech-startups (kuch.. Silicon Canals), raar internetnieuws en vreemde acties van techjournalisten en pr-bureau’s, maar dat willen we op een andere manier dan nu brengen. Hoe? Dat weten we nog niet. Wanneer? Ook niet. Misschien is 1 januari 2017 wel een mooi startpunt. Of het Mobile World Congress in Barcelona, want daar gaan we ook weer heen!

Natuurlijk kunnen jullie op ongezette tijden nog weleens wat van ons verwachten, maar reken niet op dagelijks brandend nieuws, heet van de naald.

Goed, rest ons de vraag: wat zouden jullie willen zien? Input houden we van. Alles mag, geen idee is te gek. We zitten in een brainstormfase, om er nog maar eens zo’n lekkere corporatie term in te gooien.

Hartelijke groet,

Bart, Dennis, Ger & Paul