Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

‘Flappy Bird-maker haalt game offline’

‘Flappy Bird-maker haalt game offline’
Bart
  • Op 9 februari 2014

Gloeiende. Hebben we op de burelen van Draadbreuk net door hoe we dat ellendige Flappy Bird-vogeltje langs een stel buizen moeten manoeuvreren, kapt de eigenaar ermee. Dong Nguyen, de bedenker van het verslavende spelletje, laat op Twitter weten zijn meesterwerkje binnen 22 uur uit de Play Store/App Store te halen. Maar waarom?

Flappy Bird is de laatste weken miljoenen keren gedownload en zou Nguyen zo’n 50.000 dollar per dag opleveren. Inderdaad, vijftigduizend dollar. Per dag. Voor sommigen gaat dan een nieuwe wereld open. Boeken direct een vakantie, gaan ineens elke maand naar de kapper en halen voortaan tijgerwit in plaats van volkoren brood. Maar Nguyen niet, die gaat er aan onderdoor. Zijn gewone, rustige leventje is geruïneerd door jullie Flappy Bird-spelers.

 

 

 

 

Via Twitter laat de arme baas weten dat hij de stekker uit het project trekt, dat ook absoluut niet doet vanwege juridisch gezeik en zijn spelletje al helemaal niet doorverkoopt. Hij wil gewoon weer rustig kunnen leven, volkoren brood met kaas eten en games in de marge maken. Nou, succes daarmee. Dan doen wij het voortaan wel met één van de vele Flappy-kloons.

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Je kan het toch gewoon blijven spelen? Alleen niet meer Downloaden, of niet dan?