Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Pimmr: gratis uiteten op 24-25-26 juni in Amsterdam!

pimmr suprise dining
Mart Opdam

Flink dineren en nop betalen? Op 24, 25 en 26 juni wordt deze droom werkelijkheid! Moet je natuurlijk wel ontevreden zijn over je entrecootje of zalm van de grill. De app Pimmr denkt jou gewoon te kennen en je dus naar een goed restaurant te kunnen sturen. Ik denk gelijk aan vals spelen!

Een restaurant uitzoeken is altijd kut in een stad die je niet kent of te groot is om te kennen. Het uitzoeken is nog niet eens zo vervelend, want je hebt gewoon honger. Achteraf is het vooral klote als het niet te vreten was. Ik kom bijvoorbeeld niet zo vaak in Amsterdam en ken daardoor niet veel restaurantjes. Dan heb ik het natuurlijk niet over restaurant de Gouden Driepoot of een willekeurige snackbar. Uiteten doe je in een restaurant waar je veel te veel betaalt voor (over het algemeen) weinig eten. Dat maakt allemaal niet uit, jij kan zeggen dat je uiteten ben geweest en als je het écht een leuke avond vond, post je een foto op Instagram. Glaasje wijn in de hand en een carpaccio op de achtergrond. Dat is het modern uiteten gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=EVwlMVYqMu4

Hondenfilmpjes zijn de nieuwe kattenfilmpjes. Bij dezen.

 

Pimmr

De app Pimmr zorgt ervoor dat je bij een restaurant terecht komt dat bij jou voorkeuren past. Je voert in waar je zin in hebt en Pimmr zoekt wat voor je uit. Verder gebruiken ze de gegevens van waar jij en je vrienden vaker hebben gegeten. Voor de app hebben de ontwikkelaars onlangs een aardige duit ontvangen van private investeerders. De bedenkers, Mark van der Velden en Paul Bongers, zijn cracks in de communicatiewereld en hebben met deze toffe app weer een beetje kleur gegeven aan de appstores. Ze gebruiken alleen de informatie die gebruikers invoeren, wat een verademing is wat mij betreft. Koppelen aan Facebook en ander internetgebruik is immers wel een soort inbreuk op je privacy. Dit is een mooie oplossing.

Hoe kan ik nou gratis nassen?

Dit gaat gebeuren tijdens het Suprise Dining weekend van 24, 25 en 26 juni. Een samenwerking tussen Abel (een taxibedrijf), Shoreditch Agency (een pr- en event-bureau) en Pimmr. Tijdens dit weekend kun je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-regeling. Wat de criteria daarvoor zijn is overigens niet erg duidelijk. Wat wel helder is, is dat je via Pimmr invoert waar jij en je vrienden zin in hebben, je wordt opgehaald door een taxi van Abel en naar een restaurant wordt gebracht. Welke dat gaat worden, weet alleen nog niemand. Spannond Frits. Leuk idee wel, benieuwd of het een succes wordt.