Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De nieuwe Kardon Go Play: bluetoothspeaker van Harman

kardon go play
Mart Opdam

Harman komt met een nieuwe versie van zijn design-bluetoothspeaker: de Kardon Go Play. Niets nieuws onder zon zou je zeggen. Gelijk heb je. Of toch niet?

Nog een speaker die op bluetooth werkt. Wat is er mis met een ouderwetse auxkabel? Nou die kan kapot, of een draadbreuk krijgen natuurlijk. Dus bluetooth is dan een uitkomst. Wat de Kardon Go Play nou bijzonder maakt vertel ik je zo. Eerst even een onbeduidend productfilmpje voor de liefhebber. De speaker heeft namelijk een uberfantastisch megalekker design. Daar zijn ze altijd mee bezig bij Harman Kardon, het was even geleden maar collega Paul vond het twee jaar geleden al opvallend.

 

Een frikandel maar wel een hele speciale

Ik vind ‘m in ieder geval mooier dan zijn voorganger, dat leek net een ghettoblastter. Maar goed wat kan deze mooie joekel? Je kunt lekker met bluetooth je liedjes laten schallen door de Kardon Go Play boxen. En wel met 3 telefoons tegelijk, misschien functioneel maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nooit behoefte aan heb gehad. Maar zij weten het vast beter.
Zijn voorganger had 2 X 15 Watt speakers en 2 X 30 Watts woofers, Harman heeft nog niet verklapt hoeveel power hier in zit. Maar de productlijn kennende is het genoeg om het park flink mee te pesten in ieder geval. Het handvat is van roestvrij staal, wat je daar aan hebt geen idee. Tenminste, het kan niet roesten. Maar ik was niet van plan om dat ding in de stromende regen te gaan gebruiken.

Wel chill: de speaker heeft een accu die maximaal 8 uur mee kan. Daarbij komt dat er een USB ingang in zit, dus dan heb je altijd muziek zelfs wanneer je smartphone leeg is. Moet je natuurlijk wel een kabel meenemen. Nog een opmerkelijke feature: er zit een dubbele microfoon in en ruisonderdrukking. Kun je lekker de hele buurt laten meegenieten van je telefoongesprekken.

 

kardon go play

Nietszeggende stockfoto, ik houd er van.

Prijzen en verkrijgbaarheid Harman Kardon Go Play

Dit mooie ding is vanaf 10 mei te verkrijgen bij jouw in de buurt! Als je 299 euro neertelt is de Kardon Go Play van jou. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Wat eigenlijk helemaal geen kleuren zijn maar prima. Op zich een prima ding lijkt me. Handig mee te nemen, lekker design en je kan je telefoon opladen. Wat wil een mens nog meer zou je zeggen?