Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

UE Everboom: de nieuwe vakantiegadget?

UE Everboom aan de rand van het water
Redactie

Ultimate Ears heeft grootse plannen voor de zomer. Naast de updates van de bestaande draagbare speakerlijnen Boom, Wonderboom en Megaboom, introduceert het Amerikaanse merk een gloednieuw familielid: de UE EVERBOOM Bluetooth-speaker. Draadbreuk.nl riep eerder de UE BOOM uit tot ‘de vakantiegadget van het jaar’, en met de Everboom lijkt Ultimate Ears deze titel opnieuw te willen claimen.

De de ca. 230 euro kostende UE Everboom lijkt qua uiterlijk op een kleinere versie van de UE Epicboom van vorig jaar. Althans, die conclusie trekken we nadat we elders op het web vandaag voor het eerst lazen over de Epicboom – wij kenden ‘m eigenlijk niet, wat rijkelijk bijzonder is voor een website die zo’n beetje de hele UE BOOM line up heeft bekeken.

Welnu, wat krijg je voor je geld? Best veel, zo blijkt. Met Bluetooth 5.1-connectiviteit biedt de veelzijdige Everboom dezelfde krachtige 360°-geluidservaring als de Epicboom, stelt internationale techsite Stuff. Interne verbeteringen, zoals geoptimaliseerde akoestische architecturen en precisie-afgestemde drivers, zorgen voor scherpe hoge tonen, heldere middentonen, diepe bastonen en duidelijke, articulerende zang.

Een gezellig videootje met de UE EVERBOOM

Als je van plan bent om deze zomer op vakantie te gaan, kan de UE Everboom zomaar eens de ideale metgezel voor je muziekavonturen zijn. Wat zetten we op? De hit van Wes en Wes?

Meer informatie in het heuse persbericht.

Volgend artikel

Dit is het meest recente artikel