Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

UE ROLL klik je overal aan vast

UE ROLL klik je overal aan vast
Ger
  • Op 16 juni 2015

Als het om bluetooth-speakers gaat, roep ik altijd: neem een UE Boom. Dat zeg ik niet omdat ik betaald wordt door Ultimate Ears, maar omdat ik dat simpelweg de beste bluetooth-speaker vind. Nog steeds. Nu kreeg ik vandaag een mailtje. Ultimate Ears komt met een nieuwe audiogadget: de UE ROLL.

En dan ben ik natuurlijk nieuwsgierig, maar of dit eenzelfde hit wordt als de UE Boom is nog maar de vraag. De UE ROLL  is een kleine, ronde gadget die je overal en nergens aan vast kunt klikken. Of dat nou je broekzak, je sweater die casual om je broek gedrapeerd zit, of je duikbril is, dat maakt niets uit, getuige dit (net iets te gezellige) videootje.

 

 

Dat ziet er grappig uit, en maakt het ding bovendien uiterst mobiel, maar of daar dan geweldig geluid uit kan komen, durf ik niet direct te zeggen. De UE ROLL is vrij dun en doorgaans levert dat niet de mooiste klankkleur op, al suggereert het ronkende persbericht wel dat de gadget een ‘epische sound’ heeft.

UE ROLL waterbestendig

Sowieso tof is het feit dat de UE ROLL water- en stofbestendig is. Lig je dus lekker op een luchtbed in de zee, kun je de UE ROLL aan je zwembroek klikken en gaan met die banaan. Koud biertje erbij, prima.

UE ROLL familie

Meer hipster krijg je het niet, vermoedelijk.

 

De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van €129,00 euro. Draadbreuk.nl heeft een reviewexemplaar aangevraagd. Verwacht dus hopelijk snel meer over deze gekke unit.

Draadbreuk heeft de nieuwe UE ROLL onlangs  bekeken. In de video hieronder een flink portie bier ehh duiding.

UE ROLL Draadbreuk video

–> Lees ook: is de UE MEGABOOM net zo goed als de UE BOOM?