Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Kijktip: Barbie en Philip Bloom

Kijktip: Barbie en Philip Bloom
Ger
  • Op 12 januari 2015

Een schaamteloze kijktip op Draadbreuk. Eentje die helemaal niet nieuwswaardig is en al een goed jaar online staat. Noem ons slechte journalisten, maar we kwamen vandaag pas achter de toffe video met Philip Bloom en… Barbie.

Philip Bloom is een gerenommeerde videomaker die al tal van hele toffe films heeft gemaakt. Dat doet hij doorgaans met de duurste 4K-camera’s. DigitalRevTV gaf hem echter de opdracht een korte film te draaien met de Barbie Camera. Een barbie-poppetje met ingebouwde camera die in een verbluffende 240p resolutie kan filmen. Voor de duidelijkheid: het gaat om een camera die in 352 × 240 pixels kan filmen. Kortom: een prutcam dus.

Dat mag de echte expert echter niet weerhouden om een mooie video te schieten. Hoe ging het Philip Bloom af? Check onderstaande video.

Oh, en fan geworden van dit soort video’s? Twee weken geleden publiceerde DigitalRevTV eenzelfde item, maar dan met fashionfotografe Lara Jade en een Bread Superman camera. Resultaat: wederom een zeer kijkwaardig filmpje. Al is het maar omdat Lara het zelf ook niet zo slecht voor een camera doet…