Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Buigbare televisie kopen? Dat kan!

Buigbare televisie kopen? Dat kan!
Ger
  • Op 31 juli 2014

Samsung start met de verkoop van buigbare 4K Ultra HD tv’s. Je kunt het 78 inch model ophalen voor een nog niet bekende, maar ongetwijfeld zeer hoge prijs. Moet je wel even voor naar Zuid-Korea vliegen, want ‘een Europese introductie staat voorlopig niet op de planning’, zo vertelde een woordvoerder aan Draadbreuk.

Begin dit jaar toonde Samsung op elektronicabeurs CES een buigbare televisie. De reden: curved televisies bieden een prachtige kijkervaring, maar niet iedereen zit consequent te wachten op een gebogen scherm in de woonkamer. Met een druk op de knop gaat het toestel dus van curved terug naar flat.

4K Ultra HD TV

Deze kan dus ook plat. Dan weten jullie dat.

Deze televisie is nu dus officieel te koop, zij het in Zuid-Korea. Samsung meent dat hun product de eerste buigbare televisie is die op grote schaal wordt gemaakt. De Zuid-Koreanen zijn bijna altijd als een van de eersten met nieuwe innovaties en daar is deze buigbare televisie geen uitzondering op. Kunnen ze mooi kijken ‘hoe de markt reageert’.

Wij moeten nog even geduld hebben dus. “We verwachten hem dit jaar in ieder geval niet in Nederland”, aldus Samsung.

Zien jullie toekomst in een buigbare televisie?

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Ik zie wel wat in deze vorm van buigbare televisies. Je kan de buigbare gimmick evt. gebruiken. Zie er zelf geen voordelen in, maar ik heb ook geen geboge TV. Echter kost hij €25000,-. Dus ik wacht nog wel even.

  2. Plaki

    Zijn er uberhaupt mensen die gebogen TVs willen? Ik zit nog steeds te wachten op niet gebogen OLED TVs.