Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nieuwe GoPro Hero4 komt eraan

Nieuwe GoPro Hero4 komt eraan
Ger
  • Op 29 september 2014

UPDATE: de GoPro is officieel gelanceerd! — Soms is internet best grappig. Dat er dan persmensen in de reguliere media stug volhouden dat een nieuw product er wellicht, eventueel, mogelijk in de toekomst gepresenteerd gaat worden. En dat er dan ergens verdwaald op het internet allang een uitgebreide video over datzelfde product te vinden is. Het overkwam GoPro. De vierde generatie van de GoPro Hero komt eraan. En dat weten we zeker dankzij een Russische site.

Actioncamera’s vinden we tof. Waarom een grote camera meesjouwen, als het ook anders kan? Het merk GoPro heeft met de Hero-lijn de ruggedized mini-cam definitief op de kaart gezet. En dus zijn de verwachtingen omtrent een eventuele nieuwe GoPro hooggespannen. Wat blijkt? De nog niet aangekondigde GoPro Hero4 2014-versie is al uitgebreid besproken door Russische gadgetteer Rozetked. Hoe de beste man aan de camera komt, is niet duidelijk maar dat het om de GoPro Hero 4 gaat, is voor negenennegentig procent zeker.

Heel veel bijzonders schijnt de GoPro Hero 2014 niet te hebben, het is vooral de prijs die de actioncamera interessant moet maken. Hij schijnt voor minder dan 200 dollar (dat is zo’n 160 euro) beschikbaar moeten zijn. Voor de outdoorfanaat met de dunne portemonnee dus.

Verwacht wordt dat de nieuwe actiecamera op 8 oktober gepresenteerd wordt. Grappig genoeg schijnt ook HTC op die dag een mini-cam te presenteren.

Zie de video van Rozetked hieronder. Oh, en geen zorgen: er is Engelse ondertiteling beschikbaar.