Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Selfiestick. Dat klinkt als een peniskoker.

Selfiestick. Dat klinkt als een peniskoker.
Ger
  • Op 3 juli 2014

Ik zat gisteren op LinkedIn. ik weet ook niet precies waarom, maar ik spotte in ieder geval een vrouwelijke ‘connectie’ die trots in een LinkedIn-update meldde dat ze voor de televisie mocht praten over… De Selfiestick! Geen idee wat het was. Tot nu. Een gadget voor hele sneue mensen, dat is de Selfiestick.

Het blijkt een hype, als ik het internet mag geloven. Of liever: mensen willen dat de Selfiestick een hype wordt. Deze speciale verlenging van je arm zorgt ervoor dat je op een grotere afstand selfies kunt maken. Niets meer, niets minder.

Mensen die dus ontzettend erg van zichzelf houden,  kunnen nu dus met een nog grotere bobbel in hun broek foto’s van hun duckface maken. De gadget verlengt die selfkicker-erectie met maximaal 1,20 meter. Volgens het immer gezaghebbende IntoGadgets.nl is het ‘bizar hoeveel meer mogelijkheden je hebt met al die centimeters extra’. Inkoppertjes over de grootte van bepaalde private delen mogen in de comments. Een peniskoker is er niets bij.

Selfiestick kopen?

Heb jij nou op je telefoon meer foto’s van jezelf staan dan ieder ander, dan is de Selfiestick wellicht wat voor jou. De stok kost -als je een beetje zoekt op het wereldwijde web-  zo’n 15 euro. Mocht je dat teveel vinden, kijk dan gewoon in de spiegel. Krijg je ongetwijfeld net zo’n bobbel.

Wat een gekkigheid.

 

(Foto bovenaan, via Collegecandy)