Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen: Apple Watch 2, S6 Edge+ en Nexus

Galaxy S6 Edge
Dennis de Vries

Er gaat in de techwereld geen week voorbij zonder de nodige roddel en achterklap. Deze week is niet anders met vage bronnen en gelekte foto’s. Op zondag gaat Draadbreuk er eens goed voor zitten en kijkt terug op geruchten over de Apple Watch, Nexus smartphone en Samsung Galaxy S6 Edge+.

 

Apple Watch krijgt camera

Ik ken niemand met een Apple Watch. Maar als ik wel iemand zou kennen die er eentje heeft, dan zou die zeer waarschijnlijk niet klagen over het gebrek aan camera. Toch is dat precies wat Apple gaat toevoegen in de volgende editie van de Apple Watch, aldus multitple sources van 9to5mac. De camera moet FaceTime mogelijk maken, wat wil zeggen dat hij ergens boven of onder het beeldscherm komt. Oh er er komen ook nieuwe modellen van meer dan $1000 aan. Het is mogelijk dat Apple daarvoor kiest voor materialen als titanium, tungsten, palladium of zelfs platina. Ka-ching!
Een camera in je smartwatch! Wow. Such innovate. Much new. Man, ik zal nooit vergeten hoe Samsung zo’n drie jaar terug zijn originele Samsung Galaxy Gear presenteerde met camera. Nooit wat geworden. De nieuwe Apple Watch komt schijnbaar in 2016 op de markt.

 

Samsung Galaxy S6 Edge+ gespot…soort van


Zie je die unit links? Die zwarte? Dat moet de Samsung Galaxy S6 Edge+ voorstellen, de smartphone met misschien wel de meest ongelukkige naam ooit. Zoals al eerder gemeld is Samsung bezig met een grotere variant op hun S6 Edge en die is nu gespot. Soort van. Want eigenlijk gaat het in bovenstaande foto om een dummy, die door makers van smartphonehoesjes gebruikt wordt om alvast hun fraaie Hello Kitty-bumpers op de markt te krijgen.
Deze werkt dus niet? Nope, dit is gewoon een blok plastic van ongeveer 154,45 x 75,80 x 6,85 millimeter groot. Maar dan weet je dus meteen hoe groot de S6 Edge+ wordt.

 

Nieuwe Nexus komt van…

Wie-o-wie? Welke fabrikant gaat de nieuwe Nexus-telefoon maken? Motorola heeft ‘m net gedaan, LG was daarvoor: hoog tijd voor een nieuwe naam. En die nieuwe naam wordt Huawei. De Chinese smartphone gigant heeft nu bevestigd de nieuwe Nexus-smartphone te maken. En met ‘bevestigd’ bedoelen we dat iemand die schijnbaar werkt bij het bedrijf het schijnbaar heeft gezegd tegen een website.
Ik dacht dat LG het dit jaar (weer) zou doen? Dat kan ook nog steeds. De geruchten gaan dat er twee Nexussen tegelijk uitkomen. Eentje van Huawei dus. Die andere zou dan van LG komen.