Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen: iphone 6S, HTC Hima & Galaxy S6

De wandelgangen: iphone 6S, HTC Hima & Galaxy S6
Dennis de Vries

Zet maar in je agenda. Vanaf 2 tot en met 5 maart vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats. De geruchtenmolen draait overuren met nieuwe mobiele telefoons. Van HTC’s Hima tot uiteraard de Samsung Galaxy S6. Maar ok de nieuwe iPhone 6S maakt zijn opwachting in de wandelgangen.

iPhone 6S krijgt gekke camera

Yup, het is alweer zo laat. We hebben het celofaan net van de iPhone 6 getrokken, hoog tijd om het eens opver de iPhone 6S te hebben. Want het gonst van de geruchten over Apple’s smartphone. Zo zou het apparaat voorzien worden van 2GB aan RAM en heeft het beeldscherm 3D force touch, waarbij de kracht van aanrakingen gemeten wordt. Harder drukken op het scherm levert een andere aktie op dan een zacht tikje. Klinkt spannend, maar zit ook al in de Apple Watch. Het mooiste gerucht gaat echter over de camera. Media in Taiwan hebben het over een dual-lens opzet met optische zoom.

Dat klinkt vet, wil ik op mijn iPhone! Maar krijg je niet. Als we een gok moeten doen op de kans dat Apple zo’n camera maakt: 0%.

 

HTC Hima nog maar een keer dan

MWC_FInal 
En met het MWC in aantocht wordt het geruchtencircuit ook grotendeels beheerst door smartphones. Soms wordt dat vuurtje vrolijk aangewakkerd door de fabrikanten zelf. Zoals HTC die deze week een aankondiging de deur uit deed voor ‘iets’ wat vlak voor het MWC gaat gebeuren. Dat ‘iets’ zal wel de HTC Hima zijn, hun nieuwe vlaggenschip smartphone. Hoe het met dat toestel zat, las je al eerder hierrrrr.

Gaan jullie nog naar het MWC in Barcelona eigenlijk? Hellz yeah!

 

Samsung Galaxy S6 wordt ‘beter’

Heerlijk. Berichten met de kop ‘Samsung Galaxy S6 vinerafdrukscanner wordt beter’. Nietszeggender dat dit wordt het niet, en toch verschijnt het gewoon op gerenommeerde sites. Nieuws kun je het niet noemen, de vingerafdrukscanner van de S5 was is waardeloos. Dat zullen ze bij Samsung ook wel door hebben. Concreter zijn de aanwijzingen op een QHD-scherm, die uit een browserprofiel gehaald zijn door een Reddit-gebruiker. Wanneer de Samsung Galaxy S6gepresenteerd wordt is nog steeds niet duidelijk trouwens. We hopen rond 1 maat op het MWC in Barcelona.

Maar serieus: gaan jullie nou naar het MWC in Barcelona? HELLZ YEAH!

Reacties

  1. See you in Barcelona 🙂