Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Hier kun je live Feyenoord – Ajax kijken

Hier kun je live Feyenoord – Ajax kijken
Dennis de Vries

Vanavond een goede pot bekervoetbal. Feyenoord ontvangt Ajax voor het bekertoernooi en dat belooft vuurwerk. Want zoals Dirk Kuyt al zei: “Een overwinning op Ajax is al een prijs op zich”. En in het Amsterdamse kamp zullen ze er andersom net zo over denken. Voor wie om 19:45 voor de tv zit met bitterballen en bier: dat gaat zomaar niet. Zo kun je wel live Feyenoord – Ajax kijken.

 

Live Feyenoord – Ajax kijken?

De wedstrijd wordt uitgezonden op Fox, en daar heb je dus een speciaal abonnementje voor nodig. Of je moet een dagpas kiezen á €7,95, mits je tv-aanbieder daaraan meewerkt. Anders moet je heel erg jaren ’50 voor de radio gaan zitten, of wachten op de uitgebreide samenvatting die SBS6 na de wedstrijd uitzendt.

Zie je dat niet zitten? Gelukkig is daar internet met al haar dubieuze websites waar gratis livestreams te zien zijn. Bvls2013 blijft het beste. Hier zijn alle streams van Nederlands commentaar voorzien. Er is zelfs een schakelprogramma beschikbaar. Want laten we niet vergeten dat op hetzelfde moment Roda JC het in de beker opneemt tegen Lienden. Ik bedoel maar.

 

Hier wordt Feyenoord-Ajax ook uitgezonden

Er zijn meer opties. Livetv.ru heeft voor ieder wat wils. Voornamelijk Russisch, maar Nederlands is vast ook ergens beschikbaar. Helaas is de website Janlul.com een tijdje geleden offline gesued. Het blijk namelijk dat Fox, dat de uitzendrechten in handen heeft voor deze voetbalwedstrijden, helemaal niet zo blij is met deze streams. Iets om in je achterhoofd te houden terwijl je juicht voor Kramer of Milik.

 

Wat live voetbal websites op een rijtje

>> Lees ook het commentaar: ‘Waarom ik Janlul.com gebruik

 
photo credit: P1000745 via photopin (license)

Reacties

  1. Sjurm

    vivoball.me is nog een goeie. Werkt altijd! Met NL commentaar