Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

PSV – Ajax: via deze streams kijk je live voetbal

Voetballogo
Redactie

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie seizoen ’15/’16? De kans bestaat dat we ’t dit weekend weten. PSV – Ajax is de wedstrijd die beslissend kan zijn. Dus wil je geen seconde van die wedstrijd missen, dat snappen we. Maar ja, het stadion is uitverkocht, de kroeg is vol en op de reguliere tv wordt het niet uitgezonden. Gelukkig biedt internet uitkomst: op deze sites kun je gratis live PSV – Ajax kijken.

PSV – Ajax kan doorslaggevend zijn

Het gaat erom spannen in Eindhoven. Op zondag 20 maart om 16:45 spelen PSV en Ajax tegen elkaar voor de Eredivisie. De Eindhovenaren staan vier bovenaan met 66 punten. Zij worden op één klein, miezerig puntje gevolgd door Ajax dat 65 punten heeft. Daarna volgt…nouja lange tijd niets, dan de rest zeg maar. Kortom: Ajax of PSV wordt kampioen dit seizoen. En daarom is deze wedstrijd essentieel. Vorige week maakte beide ploegen even pas op de plaats toen ze allebei ongelukkig gelijk speelden in de competitie. En PSV reisde tussendoor nog af naar Madrid om daar tijden de penaltyreeks uit de Champions League gezet te worden. Welke impact gaat dit alles hebben op deze belangrijke wedstrijd?

 

Even opfrissen: dit waren de goals bij Ajax -PSV

 

Maar first things first. Er is natuurlijk een prima manier om PSV – Ajax op tv te krijgen. De rechten voor het uitzenden van Eredivisie wedstrijden ligt bij Fox Sports. En die zender vereist een speciaal abonnement. Lap een paar euro (of een paar tientjes, net welk abo je wilt) en je kunt kijken.

Gratis PSV – Ajax kijken

Maar de hele reden dat je dit artikel leest, is waarschijnlijk omdat je gewoon lekker niks wil betalen en toch wil kijken. Welnu, er zijn genoeg schimmige sites die dat aanbieden. We weten niet hoe het kan en wie erachter zit, maar live PSV – Ajax kijken…dat doe je ondermeer hier:

  • LiveTV.ru: Een van oorsprong Russische site met tal van stream van live sportwedstrijden. Laat je niet afschrikken door hun afkomst, streams zijn van prima kwaliteit en vaak voorzien van origineel Nederlands commentaar.
  • BVLS2016: Lange tijd was bls2016 onze favoriet door de hoge kwaliteit van de streams. Maar inmiddels zijn we voorzichtig geworden. Het komt nogal eens voor dat de boel eruit ligt.
  • RojaDirecta.me: Spaanse site met verschillende streams van elke denkbare sportwedstrijd. PSV – Ajax zit er gegarandeerd tussen. Soms kan het wel even zoeken zijn naar knappe kwaliteit of Nederlands commentaar.
  • Firstrows.eu: De keuze aan streams is beperkt, maar ze werken vaak wel zonder problemen.
  • Feed2All: dit is een prima alternatief voor als de andere sites geen thuis geven.

Extragratis tips voor PSV – Ajax streams

Bovenstaande sites doen bijna altijd wat ze beloven: live Eredivisie voetbal voor gratis uitzenden. Maar ze hebben ook een nadrukkelijk nadeel: je blijft pop-ups en banners wegklikken. Geen zin in? Geef dan Windows-programma Kodi, met add-on sportdevil eens een kans. Lees hier verder hoe je Kodi en Sportsdevil installeert. Wees verder beducht op websites met urls als ‘kijkhierjepotjevoetbalgratis.com’. Je zult niet de eerste zijn die daar een smerig virus of stukje malware bij oploopt. Oh, en ben je hier gekomen omdat je de rete-populaire stream-site Janlul.com zoekt? Dan moeten we je teleurstellen. Die site is door de autoriteiten offline gehaald.

Zelf nog briljante tips? Laat ze voor je mede-lezers achter in de comments!

 

photo credit: Lampje via photopin (license)