Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met OnePlus3, S7 Active en Youtube-tv

Samsung Galaxy S7 Active
Dennis de Vries

Geen nieuws is ook nieuws, zo luidt het adagium binnen de tech-journalistiek. Dus zijn vage geruchten al sinds jaar en dag prominent op de voorpagina. Op zondag doet Draadbreuk ook een duit in het zakje, met de leukste tech-geruchten van de week. Ditmaal roddelen over OnePLus, Samsung en Youtube

OnePlus 3 komt in de herfst

Dikke specs met een voordelig prijsje. Dat is het handelsmerk van Chinese smartphonefabrikant OnePlus. Volgens de laatste geruchten is dat voor de OnePLus 3 niet anders. Het Chinese MyDrivers heeft details over het toestel opgevangen. Het gaat om een smartphone met 5,5 inch FullHD beeldscherm, 3500 mAh accu en de Snapdragon 820 processor. Verder komen er verschillende modellen uit: eentje met 4GB aan RAM en zelf eentje met 6GB aan RAM. Poeh hee!
Ik wil ook 6GB aan RAM want dat heb ik echt heel hard nodig. Ik geloof er niets van. Maar mocht het wel zo zijn, dan moet je nog even wachten tot de herfst. OnePlus heeft zelf aangegeven dan ze dan een nieuw toestel presenteren. En OnePlus kennende zal het dan wel tot diep in 2017 duren voor je ‘m zonder invite-onzin eens kunt kopen. De voordeligste variant moet, volgens dezelfde geruchten, omgerekend 270 euro kosten.

Samsung Galaxy S7 Active

Samsung Galaxy S7 Active
Echt een verrassing is dit niet toch? Na de Samsung Galaxy S7 komt de Samsung Galaxy S7 Active. Het toestel die je wist dat zou komen, is nu alvast op de foto gezet door Vietnamees blog SamsungVN. Details ontbreken nog, maar op de plaatjes is duidelijk een wat stoerdere variant van de S7 te zien. Met dikke plastic of rubberen randen, fysieke knoppen onder het beeldscherm en een camo-printje. De normale S7 is al waterdicht, het vermoeden bestaat dat deze nog wat dieper en langer onder water kan.
Nou, dan zullen ze ook wel met een Galaxy S7 Mini komen, toch? Of nog beter, een Galaxy S7 Edge Mini. Dat zou eigenlijk best tof zijn…

TV op Youtube

Wie kijkt er nou nog tv? Met de komst van Netflix, Youtube, Snapchat en Vice zijn wij redelijk voorzien, dankuwel. Maar de tv-zenders geven niet zomaar op. In het kader van ‘of you can’t beat them, join them’, komen er wellicht live tv-zenders op Youtube. Volgens geruchten die Bloomberg publiceert, gaat het om een nieuwe betaaldienst genaamd Youtube Unplugged. Hierop zijn een aantal live streams te zien van bestaande tv-zenders. Mogelijk worden de tv-zenders gebundeld per thema, zodat de kans dat je opgescheept zit met Libelle-TV niet zo groot is.
Kortom, alle nadelen van reguliere tv, gecombineerd met het kleine schermpje van je telefoon? Mijn eerste gedachte ja. Maar we zullen zien hoe het uitpakt. Details over prijzen en lanceerdata zijn nog niet bekend, kan nog wel even duren allemaal.