Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Speedlink komt met een muis, een speaker en een headset

speedlink logo
Mart Opdam

Speedlink, van huis uit een binnenhuis-accessoirekoning, heeft eens naar buiten gekeken en, jawel, die bluetooth speaker moest eens uitkomen. En oké, die muis en headset ook dan gelijk.

Ook’kleinere’ bedrijven mogen aandacht krijgen, vind ik. Vandaag is het de beurt aan Speedlink. Ze hebben een rits nieuwe producten gelanceerd: hups, hier krijg je gelijk een paar productnamen namen voor je bakkes: de XILU Portable Speaker, de Medusa Street XE Headset en de Calando Silent Mouse. Bam! En op de koop toe: de Estrado Multifunctional Headset Stand. Zo. Het zijn natuurlijk allemaal keizieke accessoires. Ik ga ze zo, omdat ik zo lief ben, voor jullie doornemen. Nu eerst een lekker muziekje:


Lekker schijfie toch?!

Speedlink Calando Silent Mouse

Deze gadget is er eentje voor de gamers onder ons. De naam zegt al veel over de zwarte klikker, hij is namelijk bijna geluidloos. Het klikken dan, hè. Speedlink zegt zelf dat de vijf knoppen 90 procent minder geluid maken dan als je klikt op een reguliere muis. Ik moet zeggen dat ik nooit gedacht dat hier vraag naar was, jullie? Verder: het bereik van de muis is zo’n acht meter. Aardige afstand. Kun je in ieder geval vanaf je bank je Raspberry Pi besturen. De muis zou verder ergonomisch in je hand moeten liggen, lijkt me wel handig. Oh, en er zit een vakje in waar je het USB’tje in kan doen. Dat is de vinding van de eeuw wat mij betreft, ik raak dat rotding altijd kwijt. Kosten: 19,95 euro. Niet om van te schrikken. Wil je nou wat meer uitgeven? Collega Jeroen was helemaal weg van de Logitech MX Master!

Speedlink silent mouse

Wat een fantastisch apparaat, denk ik.

Medusa Street XE Headset en de Stand

Een headsetje van Speedlink, is vast goed. Hij heeft zowel een linker als rechter speaker in de koptelefoon waardoor hij kan afspelen in stereo! Ook heeft een kabellengte van 1 meter en noisecancelling in de microfoon . Alles wat een mens nodig heeft zou je zeggen. Kosten: 39,95 euro. Opnieuw niet erg duur, toch zijn er deze prijsklasse erg veel concurrenten. Zullen ze vast rekening mee gehouden hebben.

speedlink headset medusa street

Met de Stand eronder, ziet er niet gek uit.

De Stand kun je in combinatie met de headset gebruiken. Op de stand zitten drie USB poorten, zodat je al je apparaten erop aan kan sluiten. Verder kun je er mee bellen, kan ‘ie opnemen en afspelen en dient het natuurlijk ook als bescherming voor de koptelefoon. Kosten: 39,95 euro. Lijkt me een beetje veel voor de stand en wat je er mee kan en doet.

Speedlink XILU Portable Speaker

Ik ben fan van dit soort speakerboxjes. Oké, vaak klinken ze niet heel best maar ze zijn lekker klein (deze is 5 cm hoog). De box kun je overal neerzetten en gaat best lang mee. Tenminste, dat hoop ik. De speaker heeft uiteraard bluetooth (en een jack aansluiting, en een keurige 2W vermogen). Opnieuw geen slechte score Speedlink! Kosten: 29,95 eurootjes. De prijs is misschien wat aan de hoge kant, wellicht een voorbode voor hoe geweldig hij is of dat het een enorme miskoop is. Ik zou willen dat ik het antwoord voor je had. We willen ‘m best reviewen, bij dezen Speedlink! Laten we hopen dat ‘ie zich kan meten met de Trust Urban Veltus

Speedlink XILU speaker

Geen gevatte ondertitel, gewoon een mooi blokje.

Laatste woord

Geen bijzondere producten misschien maar iedereen heeft wel iets van de kleinere merken gewoon omdat het goedkoper is en je niet altijd een fortuin uit wil geven aan een muis. Dus ga zo door Speedlink! Dikke pluim.