Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Ontknoping Eredivisie: kijk Ajax en PSV live via deze sites

Voetballogo
Redactie

Ajax of PSV? Daar gaat het vandaag om. De kampioen van de Eredivisie wordt vandaag bekend gemaakt en dat wil je niet missen. Gratis live De Graafschap – Ajax en PEC Zwolle – PSV kijken? Het internet biedt uitkomst en wij wijzen je op weg.

Fox Sports Go een optie?

De wedstrijden van de Eredivisie worden altijd live uitgezonden door Fox Sports. Zit dat niet bij je tv-pakket ingebakken, dan kun je een los abonnement kopen. ‘Doorgaans’ zeggen we, want geloof het of niet, maar Fox Sports Go is uitverkocht. Fox zelf zegt dat ‘het digitale stadion’ vol zit. Servers bijprikken, opschalen, capaciteit verhogen, dat soort dingen kunnen bij Fox allemaal niet. Zelfs mensen die al betaald hebben, wordt aangeraden om vroeg in te loggen, anders bestaat er de kans dat ze niet meer het digitale stadion in komen. Wat een onzin.

 

Even opfrissen: PSV werd vorig jaar kampioen

 

Gratis live Ajax en PSV kijken

Zo krijg je dus dat mensen naar de onofficiële streams gaan kijken. Gelukkig zijn die er ook, veel en gratis. Goed, over de kwaliteit worden geen garanties gegeven en je moet soms hier en daar een bannertje wegklikken. Maar je bent er in ieder geval bij als Ajax kampioen wordt. Of je zit er met de neus bovenop als dat juist niet gebeurt, en PSV met de schaal aan de haal gaat. Op deze sites kun je de ontknoping van de Eredivisie gratis live kijken.

  • LiveTV.ru: Een van oorsprong Russische site met tal van stream van live sportwedstrijden. Laat je niet afschrikken door hun afkomst, streams zijn van prima kwaliteit en vaak voorzien van origineel Nederlands commentaar.
  • BVLS2016: Lange tijd was bvls2016 onze favoriet door de hoge kwaliteit van de streams. Maar inmiddels zijn we voorzichtig geworden. Het komt nogal eens voor dat de boel eruit ligt.
  • RojaDirecta.me: Spaanse site met verschillende streams van elke denkbare sportwedstrijd. Zowel De Graafschap – Ajax als PEC Zwolle – PSV zitten er gegarandeerd tussen. Soms kan het wel even zoeken zijn naar knappe kwaliteit of Nederlands commentaar.
  • Firstrows.eu: De keuze aan streams is beperkt, maar ze werken vaak wel zonder problemen.
  • Feed2All: dit is een prima alternatief voor als de andere sites geen thuis geven.

>> Lees ook: extra tips over gratis Eredivisie live kijken.

 

 

Kampioen Eredivisie: wie gaat het worden?

Ajax heeft de beste papieren vanwege een veel beter doelsaldo. Wat denken jullie? Doen de Amsterdammers wat ze moeten doen, en tonen ze deze middag de schaal in Zuid Oost? Of doet PSV het ondenkbare, en wordt het feest in Eindhoven? Voorspelling en tips over andere livestreams mogen natuurlijk in de comments!