Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

In beeld: DB @ MWC (dag 3)

In beeld: DB @ MWC (dag 3)
Bart
  • Op 3 maart 2015

Ein-de-lijk is het begonnen. Vanochtend gingen de deuren van het beursgebouw open en is het MWC officieel afgetrapt. Als een horde lemmings slenterden we via het treinstation richting de draaideuren, om voor een aantal dagen afgesloten te zijn van zonlicht.

Geen gezeur overigens hoor – we doen het met veel plezier. Zeker als de organisatie goed is. Vanaf het station wordt je bijna het gebouw ingevoerd door allerhande behulpzame figuren. Het enige wat je nog zelf moet doen is de benen vooruit bewegen.

 

 

http://instagram.com/p/zuLEQpqezN/

 

 

Bij binnenkomst zijn we direct naar HTC gegaan om de One M9 te bewonderen. Dit zijn de punten die ons opvielen:

 

 

 

Tegenover de stand van HTC staat geheugenkaartjesboer Sandisk. Geen idee of we daar normaal gesproken langs zouden gaan, maar door een dansende jonge dame was onze aandacht gewekt. Daarna ook gelijk maar even dat geheugenkaartje van 200GB onder de loep genomen.

 

http://instagram.com/p/zuWZrbKe_T/

 

http://instagram.com/p/zuTyHlqe8R/

 

De rest van de dag hebben we Sony als uitvalsbasis gebruikt. Voor de gadgets – natuurlijk – maar daarnaast hebben ze er ook snel internet, een prima bar, best goede koekjes en aan het einde van de dag fingerfood.

 

http://instagram.com/p/zuoB-QKe3d/

 

 

Overigens mag de stand van Microsoft er ook zijn, want een uitstekende popcornmachine en ijs. Lekker ijs. Enfin, we vermaken ons wel hier!

 

http://instagram.com/p/zuxcODKe1k/

 

 

http://instagram.com/p/zu7MBlqe1t/

 

 

Volg Draadbreuk via Instagram om direct de laatste kiekjes te zien. Op Snapchat staat nóg gekkere gekkigheid. We zijn daar ‘draadbreuk’ (doh), toevoegen dus!