Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Wat sla jij op op een SanDisk 200 GB MicroSD-kaart?

Ger
  • Op 2 maart 2015

Nou, een hoop. Om maar gelijk de vraag in de titel te beantwoorden. Normaliter lopen we strak door als we een stand met geheugenkaartjes tegenkomen, maar SanDisk kwam, zag en overwon. Als je een MicroSD-kaartje met 200 GB opslaggeheugen presenteert, dan ben je een baas. 

Want het is onvoorstelbaar knap dat het normaliter vrij suffe merk het voor elkaar heeft gekregen om 200 GB data kwijt te kunnen op een chipje amper groter dan de nagel van je pink. Hoe ze het doen, dat houden ze liever geheim, maar een belangrijke Amerikaanse SanDisk-dude liet ons weten dat er letterlijk NASA-achtige technieken in de Sandisk 200GB MicroSD-kaart zitten.

Naast de belachelijke hoeveelheid foto’s, video’s en liedjes (of liever: albums) die je op deze mini-gadget kwijt kunt is de SanDisk 200 GB MicroSD-kaart ook nog eens heel snel. Ideaal voor de opslag van 4K-video, om maar wat te noemen.

MicroSD-kaart 200 GB kopen

Prijzig is de gadget wel, met een adviesprijs van 399 dollar betaal je een hoop voor een apparaatje wat niets anders doet dan opslaan. En dan moet je lezer wel die 200 GB aankunnen (een MicroSD-kaartslot in je telefoon kan doorgaans maar maximaal 128 GB aan, bijvoorbeeld). Maar goed, aan deze geheugenkaart zal het niet liggen.

De SanDisk 200GB MicroSD-kaart moet in het tweede kwartaal van dit jaar naar Europa komen. Wat hij in dit continent gaat kosten is nog onbekend, maar een simpel rekensommetje leert dat het waarschijnlijk iets van 350 euro gaat zijn.

Dan is de belangrijkste vraag: wat zou jij opslaan?

Reacties

  1. IkBenBrian

    Zoals elke puber, HD P*RN

  2. job

    Wel jammer dat elke telefoon tot nu toe tot maximaal 128 gb ondersteunt