Motorola komt met goedkope G-Unit

Motorola komt met goedkope G-Unit

Motorola heeft in samenwerking met Google de Moto G gepresenteerd. Het toestel heeft behoorlijke specificaties, maar valt vooral op vanwege de prijs. Hoewel het officiële prijskaartje voor Nederland nog niet bekend is, zal de G-Unit ongeveer 200 euro gaan kosten.

De Moto G is het broertje van de Moto X. Dat toestel zag in augustus het daglicht, maar enkel in de Verenigde Staten. De Moto G komt wel naar Europa, sterker nog, het toestel is zelfs direct beschikbaar in Nederland.

Met een 4,5 inch scherm (1280 bij 720 pixels), een 1,2GHz quadcore processor (Snapdragon 400), 1GB RAM-geheugen en vijf megapixel camera moet de Moto G zich nestelen in de grote schare midrange-telefoons, maar dankzij het prijskaartje valt er niet met de G te spotten: 200 euro.

[divider]Specificaties Moto G[/divider]

  • 1,2GHz quadcore processor
  • 5 megapixel camera
  • 130 x 66 x 11,6mm
  • 143 gram
  • 4,5 inch scherm (1280 x 720 pixels)
  • 8/16GB opslag
  • 1GB RAM

[divider]Einde bericht[/divider]

Android 4.3
Hoewel Motorola onder de vlag van Google opereert, heeft de Moto G opvallend genoeg niet de gloednieuwe versie van Android aan boord. De telefoon draait op een kale versie 4.3 met slechts een minimaal sausje van Motorola. Gebruikers moeten het doen met de belofte dat de fabrikant in januari met een update naar Android 4.4 komt.

 

Hoe laat is het nou?!?!

De Moto G komt in twee smaken: 8GB of 16GB en is daarnaast leverbaar in een reeks felle kleuren die het glazuur van je tanden aantast. Volgens Motorola moet de 2070mAh-accu het einde van de dag halen en kan het toestel tegen een spatje water dankzij een lik nanocoating.

> Fan van telefoons met olijke kleurtjes? Check dan: Nokia op grote toer met 1520 en 2520 tablet

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.