Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Samsung Galaxy S7 (Edge) aankondiging op 21 februari

Samsung Galaxy S7
Bart
  • Op 1 februari 2016

Yes, een ouderwetse save the date. Zet ‘m vast rood omcirkeld in je agenda op zondag 21 februari onder de kop “hele dag Draadbreuk F5’en”. Op die dag zijn namelijk de presentaties van de nieuwe LG-toestellen en wordt de Samsung Galaxy S7 (Edge) uit de doeken gedaan.

Nou hoor ik je denken ‘gekke dag, zo’n zondag’, maar het heeft een goede reden. Het is namelijk de dag voor het Mobile World Congress in Barcelona van start gaat. Zoals gebruikelijk pakken fabrikanten de zondag aan om hun nieuwe line-up voor 2016 aan de wereldpers te tonen. Dezelfde wereldpers kan zich dan de dag daarna verlekkeren aan de toestellen, als de beursvloer officieel opengaat.

 

 

De uitnodiging van Samsung, die vanochtend al door ‘meesterlekker’ @evleaks op Twitter werd gezet, verklapt ouderwets weinig. Maar als we alle roddels en achterklap mogen geloven, dan gaan we zondag 21 februari de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge zien.

Het wordt overigens druk die zondag, want ook LG heeft op die dag een presentatie in de agenda gezet. Om 14u zal de fabrikant “een belangrijke aankondiging doen”, zo blijkt uit de mail die we gekregen hebben. Het moet heel gek lopen als de LG G5 dan niet uit de doeken gedaan wordt.

Draadbreuk in Barcelona

En het beste nieuws van dit hele verhaal: we zijn er van Draadbreuk ook dit jaar weer bij in Barcelona. Tickets zijn geboekt, episch Airbnb geregeld – alles klaar om net als voorgaande jaren met onze grote neus bovenop al het nieuwe speelgoed te zitten. Nieuwsgierig wat we vorig jaar hebben gemaakt? Check dan bijv. de positieve en negatieve preview van de Samsung Galaxy S6. Of gewoon alle meuk onder elkaar. Kortom: houd ‘m hier voor al het nieuws en bizarre video’s over het Mobile World Congress 2016!