Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De 5 meest bizarre iPhone accessoires

De 5 meest bizarre iPhone accessoires
Afdeling Commercie

Een hoesje om je iPhone met een leuke print van een vlag, wat bloemetjes of een frietje zijn niet echt speciaal meer. Veel mensen vinden het leuk om hun iPhone te beschermen met een fleurige case. Dacht je dat een iPhone hoesje met oortjes de vreemdste iPhone accessoires ter wereld waren? Nou, dan heb je het goed mis! Smartrepair zet de 5 meest bizarre iPhone accessoires voor jou op een rijtje.

 

5: Train je armspieren met dit hoesje

iphonehoesje-1
Waar de iPhone ontwikkeld is om zo licht mogelijk zijn, doet de Tonefone precies het tegenovergestelde. Dit bijzondere hoesje is ontwikkeld met het oog op één doel: fit worden. Doordat je telefoon best wel zwaar wordt dankzij dit hoesje, train je je armspieren iedere keer dat je het hoesje oppakt. Eigenlijk is dit hoesje dus gewoon heel vervelend. Je loopt de hele tijd zo’n zwaar ding mee te sjouwen en echt fit zul je er waarschijnlijk niet van worden, maar een bijzonder hoesje is het zeker!

 

4: Lasers als toetsenbord

laser-toetsenbord
Sinds iOS 8 kun je op je iPhone een eigen toetsenbordje installeren en hoef je eindelijk dat stomme toetsenbordje van Apple niet meer te gebruiken. Nu kon je altijd natuurlijk al een fysiek keyboard meenemen om te gebruiken voor je iPhone (of iPad). Aangezien niemand wil rondlopen met een fysiek toetsenbord voor zijn of haar iPhone is dit geen optie. Dat is ook precies wat de makers van de Magic Cube dachten en daarom ontwikkelde zij een toetsenbord dat werkt met lasers. Je zet de Magic Cube ergens neer en deze projecteert je toetsenbord op een willekeurig oppervlakte bijv. je boek, bureau of voorhoofd. En dan kun je typen. Via een ingewikkeld systeem registreert het toetsenbord welke letters jij aantikt en verstuurd deze naar je iPhone. Wederom misschien niet de meest praktische oplossing voor een probleem wat weinig mensen ervaren, maar zeker een unieke accessoire.

 

3: Handje houden met je iPhone

iphone-handje
Voor de eenzame iPhone bezitter is er nu de mogelijkheid om toch iemands hand vast te houden. Of ja iemand… gewoon de hand van je iPhone eigenlijk. In de categorie: ‘dat moet wel uit Japan komen’, presenteren we een creepy hoesje met een opgeplakte hand. Waarom iemand dit hoesje in godsnaam zou kopen is ons onduidelijk. Praktisch is het sowieso niet, het ziet er niet uit en het voordeel van fijn iemands hand vasthouden weegt niet op tegen de vreemde blikken die mensen je zullen geven wanneer ze jou zien lopen met een hand aan je telefoon.

 

2: iPhone XXXL

iphone-tafel
Is de iPhone 6 Plus niet groot genoeg voor jou? Dan is de TableConnect misschien wel de oplossing voor jou. Deze tafel met 60 inch scherm kun je namelijk koppelen met je iPhone. Doordat de tafel een touchscreen heeft kun je je iPhone besturen door op de tafel te tikken. Je kunt dus met deze tafel bijvoorbeeld Flappy Bird spelen op een 60 inch, plat liggend scherm. Wie wil dat nou niet? Helaas kun je de TableConnect niet kopen maar de vraag is dan ook wie zo’n ding in huis zou willen hebben, echt praktisch zal het niet zijn waarschijnlijk.

 

1: Een toilet met een hoesje

iphone-potty
Oké, het is dan misschien wel geen accessoire voor een iPhone maar voor een iPad maar deze wc-ipad-houder mocht niet ontbreken in dit lijstje. En ja daar is eigenlijk ook alles mee gezegd; een iPad houder ingebouwd in een wc voor kleine kinderen die nog moeten leren zelfstandig naar de wc te gaan. Deze accessoire is eigenlijk gewoon een list om onzindelijke kinderen naar het toilet te lokken en zal waarschijnlijk ook best effectief zijn. De grote vraag is dan natuurlijk wel wat je met de iPad doet nadat je kind iets te enthousiast werd op de iPotty.

Heeft je iPad een bezoekje gemaakt aan de bodem van de iPotty of is je tablet op een andere manier kapot gegaan? Check dan een van de vestigingen van Smartrepair voor een tablet reparatie. Hun ervaren monteurs repareren jouw tablet vaak binnen 30 minuten en je krijgt 12 maanden garantie op de reparatie. Ook voor een kapotte smartphone of laptop kun je aankloppen bij Smartrepair. Geen zin om langs te komen? Stuur je gadget gewoon op, dan hoef je niet eens je huis uit voor een gerepareerd toestel.

Tags