Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Wandelgangen met iPhone 6S, Google Glass en Sony Xperia C5 Ultra

Wandelgangen met iPhone 6S, Google Glass en Sony Xperia C5 Ultra
Dennis de Vries

Spanning en sensatie in de techwereld, waar de meest vage geruchten moeiteloos de voorpagina’s van nieuwssites halen. Deze week doet Sony zelf een duit in het zakje, horen we over de nieuwe Google Glass en kijken we even naar onderdelen van de iPhone 6S. Dit vingen we op in de wandelgangen!

 

Nieuwe Sony Xperia C5 Ultra en M5?

Xperia-C5-Ultra-and-M5_2
Is het nog een gerucht als de fabrikant het zelf naar buiten brengt? Nou…het is zondagochtend en dat soort filosofische vragen gaan boven de pet. Feit is dat Sony zélf op Twitter een nieuwe toestel teased dat schijnbaar heel snel foto’s kan maken. Die wordt op 3 augustus aangekondigd en de snelle rekenaar concludeert dan dat dat morgen al is. Het zou goed kunnen gaan om de Sony xperia C5 Ultra, een 6 inch toestel waar al flink wat foto’s van gelekt zijn. Of misschien doelen ze op de Sony Xperia M5, waar net zoveel foto’s van gelekt zijn.
Kijk die kleine bezel bij de Xperia C5 Ultra! Ja, dope. Een 6 inch beeldscherm met randjes van 0,8 millimeter. Ziet er strak uit, Donny!

 

Nieuwe Google Glass, niet voor jou!

Google Glass is dood, leve Google Glass. Want wie dacht dat ze bij Google de hand in de ring gooien na de complete mislukking van de originele Google Glass, die heeft het goed mis. Wall Street Journal heeft flink wat informatie opgeduikeld over het nieuwe project. Daarin blijkt dat Google nog druk bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe versie. Anders dan eerst, wordt dit alleen géén product voor consumenten. De nieuwe Glass wordt exclusief geleverd aan bedrijven. En het is ook geen volledige bril meer, maar een opzet-computertje voor je eigen bril.
Dope! Wanneer is de spectaculaire lancering? Nooit. Google houdt ’t redelijk low-key ditmaal, zonder grootse lancering. Ergens in de herfst gaan ze de boel gewoon uitleveren aan geïnteresseerde bedrijven. Geen skydivers en BMX-ers dus.

 

Wekelijks iPhone-gerucht: onderdelen iPhone 6S gespot!

iPhone-6s-camera-ringetjes
Kijk eens naar die ringetjes. Zijn ze niet mooi. Kijk er nog maar eens naar. Gekeken? Ja? Wat je ziet, wordt namelijk de volgende iPhone. De iPhone 6S wordt momenteel in Chinese fabrieken in elkaar geplakt, en alle medewerkers mogen daar schijnbaar ustig foto’s van maken en die doorsturen naar de Franse site NoWhereElse. Vinden ze bij Apple geen probleem. Vorige week keken we al naar de voorpanelen – die er precies zo uitzien als in de huidige iPhones -, deze week vangen we een glimps op de de ringetjes rond de camera – die er precies zo uitzien als in huidige iPhones.
Ugh, betekent dit dat de camera van de iPhone 6S ook uitsteekt? Laat ik het zo zeggen: kijk eens goed naar je iPhone 6? Dan heb je nu een heel goed idee van hoe de iPhone 6S eruit ziet.