Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Sluit het jaar rustig af met deze smartphone lifehacks

Sluit het jaar rustig af met deze smartphone lifehacks
Afdeling Commercie

Waarom dingen moeilijker maken wanneer het ook makkelijk kan? Het jaar 2015 is bijna voorbij en de laatste weken wil je natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Zo bestel je voortaan boodschappen om te voorkomen dat je in de rij moet staan, bestel je een shirt in twee maten zodat je zeker weet dat de goede maat er tussen zit en ken jij alle smartphone lifehacks? De smartphone lifehacks zijn simpelweg oplossingen voor verschillende problemen die jij kan hebben met jouw smartphone. Irriteer je dus niet aan deze problemen maar pak ze aan en sluit het jaar 2015 rustig af. Smartrepair zet de makkelijkste lifehacks op een rij.

Music let’s me lose control

Sta jij ook altijd los te gaan op muziek? Maar vind jij het dan ook jammer dat jouw telefoon nooit hard genoeg kan? Pak dan een glas of kom en leg jouw telefoon hier in! De klanken weerkaatsen dan overal waardoor het geluid veelal harder is waardoor jij nog harder kan gaan op de muziek!

Sfeer voor de feestdagen

Oudejaarsavond zit er aan te komen. Dit betekent feest, sfeer, warmte en nog veel meer. Jouw telefoon kan hier een steentje bijdragen, namelijk met het LED lampje aan de achterkant. Maar hoe maak je van dit felle licht sfeerverlichting? Namelijk met een plastic flesje! Vul het flesje met water en leg het op het LED lampje en ‘LED’ it shine!!
Het lampje op jouw smartphone is altijd handig, namelijk ook als je iets te veel eierpunch op hebt en het sleutelgat in het donker niet kan vinden..

Nu is er altijd een risico dat je, onder invloed van eierpunch en oliebollen, vergeet het dopje goed op het flesje te draaien. Water en smartphones gaan niet goed samen, maar geen nood. Voor een smartphone waterschade onderzoek ben jij bij Smartrepair aan het juiste adres. Hier reinigen wij jouw telefoon en kijken we of er een eventuele reparatie noodzakelijk is. Maar voor een iPhone reparatie Utrecht, Den Bosch, Tilburg of andere stad ben je bij Smartrepair aan het juiste adres. Vakkundige en ervaren monteurs repareren graag jouw telefoon.

Moeite met wakker worden

Hoor jij jouw wekker in de ochtend ook niet zo goed maar kan het geluid niet harder? Zet jouw telefoon in een glas op jouw nachtkastje. Het geluid zal gaan galmen in het glas wat zorgt voor een hardere geluidsproductie.

Wat doen in vliegtuigmodus?

De vliegtuigmodus op je telefoon is handiger dan je denkt, ook als je met beide benen op de grond staat. Speel jij spelletjes waar geen internet voor nodig is, maar waar wel constant advertenties verschijnen? Speel ongestoord en zet de vliegtuigmodus aan. Advertenties hebben dan niet meer de verbinding met jou om advertenties weer te geven waardoor jij een nieuwe high score kan halen met ‘patience’.

Daarnaast is de vliegtuigmodus ook erg handig wanneer jij vliegensvlug jouw telefoon op wilt laden. Met de vliegtuigmodus worden verschillende actieve processen en verbindingen een tijd uitgeschakeld waardoor er minder aanslag wordt gepleegd op een batterij. Dat zorgt ervoor dat hij sneller is opgeladen. Daarnaast is het ook beter voor de kwaliteit van de batterij. Daar wordt jij natuurlijk vrolijk van!

photo credit: New (2013) via photopin (license)