Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Telecomjob? Ga werken bij Defensie!

Telecomjob? Ga werken bij Defensie!
Afdeling Commercie

Hops, daar is ‘ie weer: vroeg Tim Haars zich eerder af wat een AVT’er is, komt hij nu met een grappig filmpje over de militaire Verbindingsdienst. Wat dat is? Kijk verder, lach hardop, maar vooral: vraag jezelf eens af of jij niet een technische functie bij Defensie moet vervullen.

 Dagelijks staan bijna 60.000 mannen en vrouwen klaar om Nederland te beschermen. Dat vervult ons Draadbreuk’ers natuurlijk met trots. Maar hoe doen ze dat? Bij een medewerker van Defensie denk je aan soldaten struinend door de modder op zoek naar de vijand.

Techniek = leuk

De waarheid ligt anno 2017 (vaak) een stuk anders. Zo zorg je bij de Verbindingsdienst dat alle informatie bij de juiste personen terechtkomt. Je installeert, bedient en onderhoudt alle telecommunicatieapparatuur en -verbindingen zoals telefoon, radio, computers en satellietverbindingen. Eenvoudig is dat dus zeker niet, en een stuk technischer (techniek, yay!) dan je vermoedelijk verwacht.

Telecomjob!

Ben jij een nerd op het gebied van telecom (kuch smartphones, kuch Android, kuch overklokken) dan kun je een functie in de militaire Verbindingsdienst zo maar eens heel erg tof gaan vinden – mits je weet wat de functie inhoudt, natuurlijk (ja jongens, dat is een grapje richting de video hierboven) van Maaskantjes Tim Haars.

Enthousiast geworden over het werken bij Defensie? Ga de uitdaging aan en meld je aan voor een infodag. Oh enne, heb je een AdBlocker? Effe uitzetten, anders kun je het pareltje met Haars niet checken.