Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

¡Abultamiento! (1): Draadbreuk op het MWC in Barcelona!

Paul Gersen

Ja hoor, daar zijn we weer! De mannen van Draadbreuk zijn zojuist aangekomen in hun hotel in Barcelona, waar vanaf morgen het MWC-geweld weer los barst. Het Mobile World Congress dus, een parade van smartphones, -watches en al het andere wat ook maar een beetje mobiel is. We hebben echter wel een probleem: we zijn Dennis namelijk kwijt. Dat en meer in Uitbuiken op zijn Spaans: ¡Abultamiento!   Wat is er aan de hand dan?

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten, woont Dennis in Polen. Dat is een eindje uit de richting, maar goed, met de hedendaagse techniek (lees: vliegtuigen), kun je ook gewoon vanuit dat land in Barcelona komen. Geen probleem, het gevaarte vertrok stipt op tijd uit Warschau.

Maar? Zonder Dennis. Die stond namelijk bijna driehonderd kilometer voor de Poolse hoofdstad stil met de auto. Uitlaat eronderuit gevallen. In de middle of nowhere. En ieder halfuur berichtte hij ons dat het nog een halfuur zou duren voordat de sleepwagen zou komen.

En nu? Nu houden we onze vingers gekruist opdat hij toch nog deze kant op komt. Dat is een reis van jewelste, met overstappen, wachttijden en nog uren met de trein. Maar je weet maar nooit.

En de rest?  Bart, Ger en Paul hebben net in Barcelona geluncht. Het smaakte prima, dankjewel.

Een schematische weergave van de weg die Dennis moet afleggen richting Barcelona

Een schematische weergave van de weg die Dennis moet afleggen richting Barcelona

MWC: dit gaat ‘m worden!

Je zou door alle consternatie bijna vergeten dat we hier natuurlijk zijn om het MWC te verslaan. Morgen gaan we meteen los: we hebben Samsung Unpacked, waar zo goed als zeker de Samsung Galaxy S6 wordt gepresenteerd. HTC komt met de One M9. En maandag gaat de beurs echt open en zullen we jullie om de oren slaan met nieuws, reportages, interviews en allerhande gekkigheid. En dat doen met niet alleen hier. We zetten alle kanalen keihard in om jullie op de hoogte te houden van wat hier gaande is. Goed, daar komen ze!

Twitter!

Als je wilt weten wat de jongens allemaal tegenkomen onderweg!

Instagram!

Voor toffe nieuwe producten en zwoele selfies van Ger!

Snapchat!

Een kijkje achter de schermen bij Draadbreuk. Voeg ons toe: @Draadbreuk!

Facebook!

Paul die af en toe eens goed uit zijn plaat gaat en meer!

Youtube!

De beste reportages van je favoriete techjourno’s!

Vine!

Omdat we soms ook wat in een paar seconde willen zeggen!

En natuurlijk Draadbreuk.nl, onze digitale uitvalsbasis.