Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Top 5 beste Samsung Galaxy S-toestellen

Dennis de Vries

Gaan we het nou weer over die Samsung Galaxy S6 hebben? Eh, nee. Daarmee wachten we even tot 1 maart, als we dat ding daadwerkelijk in handen hebben. Tot die tijd doen we het even met zijn 5 voorgangers. Welke van de Samsung Galaxy S-en was het beste?

In 2010 maakten we voor het eerst kennis met de Samsung Galaxy S. Samsung stond toen nog niet bekend om zijn beestachtige smartphones, de Galaxy S i9000 bracht daar verandering in. Ze legden de lat vor Android-smartphones flink hoger en deden dat trouw elk jaar. Maar als we even terugkijken: welke was dan het beste? Ik zet de 5 Galaxy S-en even op een rijtje. Keurig gerangschikt van ‘meh’ naar ‘whoa!’.

 

Vertel: wat vond jij de beste Samsung Galaxy S?

Reacties

  1. IkBenBrian

    Ik ben er helemaal mee eens! Mijn eerste android smartphone was ook de S2, ik heb het gebruikt tot Juni 2014. Ik heb de S2 nog steeds, maar die gebruik ik nu als afstandsbediening. Het was voor mij de perfecte smartphone, maar later zag ik toch echt dat mijn lieve Galaxy oud werd, zijn batterij raakte heel snel leeg, hij liep steeds vast en het schermpie werd opeens lelijk groen achtig. En toen kwam ik er ook achter dat de touchwiz veel te zwaar was. Ik vond ook dat de S2 het mooiste design had van alle galaxy’s die er zijn geweest.

    Voor de rest, veel plezier in Barcelona xx

  2. stijn v brummelen

    s3 > s4. Persoonlijk vind ik dat de s3 eindelijk een origineel design had en dat Samsung door dat toestel groot is geworden.