Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Coolwheel, Apple Music & prijzen! [video]

Dennis de Vries

Buiten is het warm, binnen snort de airco en bij Draadbreuk is het ouderwets gezellig. Want er is muziek, zang, dans, lekker eten en Paul en Ger op een elektrische eenwieler. Wat wil je nog meer? Kijken dus!

 

Nog even over Apple Music

Qua technieuws werd de vorige week compleet overstemd door Apple. Nu gaan techblogs bij elke scheet die Apple laat compleet in hysterie en ditmaal was dat niet anders. De reden? Apple Music! Apple’s eigen muziekstreamdienst ging live en dat betekent zowel de redding van de muziekindustrie, als het einde van Spotify. Of niet natuurlijk. Om de proef op de som te nemen, luisterde ik weer eens een dagje radio. Dat beviel prima, ik kan er voor de komende 15 jaar weer even tegenaan.

Tweewielers zijn voor mietjes, check de Coolwheel

Utrecht stond afgelopen weekend compleet op zijn kop vanwege een groepje gasten op tweewielers. Maar echte mannen hebben aan één wiel genoeg. Vandaar dat Paul en Ger de straat op gingen met de Coolwheel: een soort Segway voor circusartiesten. De Coolwheel is een eenwieler die jouw als bijna vanzelf de stad doorrijdt. Je leunt naar voren, dan ga je naar voren, je leunt naar achteren, dan ga je naar achteren. Oh, en als je geen zijwieltjes hebt zoals Paul en Ger wel hebben, dan ga je vrijwel gegarandeerd op je muil. De review – met epische race – volgt deze week!

Dit is een testvideo van….

Suffe testvideo’s van smartphone-camera’s. Hebben we niks mee. Als je toch de beeldkwaliteit wilt beoordelen, dan kun je dat maar beter doen aan de hand van een leuk filmpje. Dus legde Ger zijn kook-avonturen al vast met de LG G4 (check hier het recept!) en stond hij in de zeikende regen los te gaan in Utrecht, tijdens Le grand depart terwijl de camera van de Samsung Galaxy S6 Edge draaide.

Honor Holly winnen

Pssst, gratis shit winnen? Dat kan bij Draadbreuk.nl. Telefoonfabrikant Honor vroeg zich af of we een Honor Holly wilde weggegeven. Tuurlijk! Dat is namelijk best een tof toestel, zo concludeerden wij al in de review. Wat moet jij daarvoor doen? Helemaal geen reet! We verloten ‘m onder onze abonnees op Youtube. En aangezien jij daar natuurlijk allang al lid van bent, kun je gewoon op je vinger zitten wachten tot we volgende week – met een beetje geluk – jouw naam noemen. Nog geen abonnee? Gek verhaal, maar geen nood: hier moet je zijn. Sowieso de moeite waard, want leukere video’s over tech vind je in Nederland niet.

Tot volgende week!