Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dexter is terug: nieuw seizoen op komst!

dexter new blood
Redactie

Wij hadden het even gemist, maar blijkbaar was Showtime al een lange tijd bezig met de ontwikkeling van een nieuw seizoen van… Dexter. Onze bloedliefhebber met moordverslaving is terug! En dat is maar goed ook, want de immens populaire serie over de blood spatter analyst eindigde verschrikkelijk.

Zo verschrikkelijk dat zo’n beetje de hele blogosphere over Showtime, hoofdrolspeler Michael C. Hall en alles wat er mee te maken had over hen heen viel.

Dan vragen jullie onwetende lezers natuurlijk af: hoe en waarom dan? Maar dan spoilen we, en daar houden we niet van.

Laten we het erop houden dat Dexter zomaar opeens uit het niets te zien was als houthakker in de middle of nowwhere. Ja, echt. Een houthakker. Ergens.

En dat is een nare dooddoener voor een vette serie die draait om een moordenaar in Miami die voortdurend op de hielen gezeten wordt. Daarmee verraden we niet zoveel toch? Het einde in ieder geval Dexter-onwaardig.

Nieuw seizoen Dexter wanneer? 7 november!

Anyway, Dexter is dus terug. Tien jaar nadat hij de politie ontvluchtte vinden we hem terug onder een fictieve naam in een klein dorpje in de staat New York. Daar gebeuren uiteraard dingen die ervoor zorgen dat zijn urge to kill met de regelmaat van de klok getriggerd wordt. En dat willen we natuurlijk niet.

NPO en Dexter

Of misschien wel, want dat maakte de serie uiteindelijk zo mooi. Dexter en zijn ‘dark passenger’.

Op 7 november is op het Amerikaanse Showtime de eerste extralange aflevering te zien van Dexter: New Blood. Bekijk hieronder de fijne trailer. Oh, en Dexter heeft gelukkig geen baard.

OP 3 januari zendt de VPRO het uit op de Nederlandse televisie.

Trailer: Dexter: New Blood