Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Fairphone 2, UE ROLL en Uitbuiken (91)

Fairphone 2, UE ROLL en Uitbuiken (91)
Ger
  • Op 29 juni 2015

Een vriendelijke telefoon, waterbestendige UFO en gekke naam. Het komt allemaal voorbij in een nieuwe en tevens laatste editie van Uitbuiken.  ‘Wat? Houden jullie ermee op?’, horen we jullie denken? Nee. Geen zorgen, we gaan gewoon door. Huh? 

Draadbreuk zou Draadbreuk niet zijn als we eens in de zoveel tijd zouden vernieuwen. We hebben nu een goede 90 afleveringen gemaakt van het almachtige Uitbuiken. Een leuke show vol gezelligheid en gadgets, maar na 90 edities komen we tot de conclusie: die naam slaat eigenlijk nergens op. Misschien rijkelijk laat, maar toch: vraag aan een gemiddelde huis- tuin en keukenvader wat hij associeert met de naam Uitbuiken en de beste man roept van frites, gourmetten of een dikke kerstmaaltijd om vervolgens gracieus zijn hand in zijn broek te stoppen en naar een fictieve tv te wijzen.

 

 

Gadget- en techshow cummin’ right up!

Kortom: dat heeft dus geen reet met gadgets en tech te maken. En dus veranderen we van naam. Hoe het gaat heten, daar zijn we nog niet helemaal uit (suggesties mogen: redactie@draadbreuk.nl of hieronder in de comments), maar dat het hipperdepip gaat worden, daar twijfelen we niet aan.

En, groot nieuws en op veler verzoek: Dennis’ is weer iedere maandag op jullie favoriete internetbuis te zien! Hij begint vandaag. En moet nog een beetje warmdraaien, zo geeft hij zelf toe.

 

UE ROLL with dog

Een hond met een waterbestendige UFO. Ja dat kan gewoon bij Draadbreuk.

Fairphone 2: Draadbreuk heeft ‘m als eerst

Desalniettemin bespreekt hij vol enthousiasme de nieuwe Fairphone 2, waar wij als eerste van de wereld een exclusieve previewvideo (klik) van hebben. Ook maakt hij slechte grappen over alcoholist en collega Bart op locatie bij de lancering van de UE Roll (een soort van waterbestendige UFO voor een muzakje) en zapt hij even naar ondergetekende, omdat ik een mening heb over camphones en daar wat leuks mee wil doen.

In het kort: een gezellige nieuwe aflevering van Uitbui… ehh… een toffe techshow!