Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Kooptip voor de nerd: espresso display

Iemand loopt met een espresso display door de stad
Redactie

Reviewoverzicht

Coolheid
9
Functie
8
Simpelheid
10
Prijs
3.5

Waarom kenden we dit nog niet?

Een simpel beeldscherm in de review. Dat doen we niet snel. Dus dan moet dit wel tof zijn. Is het ook.

Over cijfers hoeven we het niet meer te hebben: de laptop heeft het op alle vlakken gewonnen van de traditionele pc. Zo’n bakbeest van een computerkast, een enorme kabelbrij – we hebben er allemaal geen zin meer in. IT’ers hebben er in sommige gevallen nog baat bij, maar de gemiddelde verkoper of manager zweert bij een draagbare computer.

Maar met die trend is er wel een klein probleem ontstaan, want zo’n 14-inch notebook is weliswaar lekker compact, maar kun je wel voldoende content tonen op het scherm?

Zeker wanneer je gebruikmaakt van veel programma’s en volop aan het alt-tabben slaat, is een extra scherm geen overbodige luxe.

espresso display review: ideaal voor on-the-go

Vaak zijn op kantoren wel speciale flexplekken ingericht waar een losstaand computerscherm beschikbaar is, maar wat als je onderweg bent? Wat als je een meeting in, zeg, de Van der Valk hebt?

Je kunt moeilijk een extra 20-inch computerscherm meenemen in je rugzakje of aktetas.

video: dit is espresso display

espresso Display (de ‘e’ is bewust met een kleine letter) lost dit probleem op. Als een soort van (bijzonder stijlvolle) tablet sluit je dit speciale scherm via USB-C aan op je laptop. Daar is dus geen extra stroom voor nodig. Via de uitklapbare magnetische standaard (los verkrijgbaar) zet je het espresso Display naast of tegenover je laptop en voilà: je hebt eenvoudig een extra scherm, dat je net zo makkelijk meeneemt als de computer zelf.

Prijs espresso display

espresso Display is er in verschillende formaten en, afhankelijk van de prijs, beschikt over een touchscreen en (een klein beetje) software voor soepel gebruik. De prijs start bij 229 euro voor de 13-inch variant met 1080p-resolutie, tot 1049 euro voor een 17-inch 4K-display met daarbij de magnetische standaard meegeleverd.

Een beeld van een Macbook en een espressodisplay naast elkaar.,

Nu zou je kunnen denken: “Maar Draadbreuk, dit is toch gewoon een extra beeldscherm?” Ja, dat klopt. Eigenlijk wel. Maar dan wel eentje die het leven zo vergemakkelijkt dat je je afvraagt: waarom is er geen andere fabrikant in dit gat gesprongen?

Unbox Therapy over espresso