Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Gefeliciteerd! WhatsApp bestaat 15 jaar en wat maanden! 

Gefeliciteerd! WhatsApp bestaat 15 jaar en wat maanden! 
Redactie

WhatsApp scoort altijd goed in Google. Ieder berichtje levert views op. Dus dan maak je posts. Welnu: weet jij nog aan wie je je eerste WhatsApp-bericht verstuurde? De berichtendienst bestaat 15 jaar + een paar maanden en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste chatapp wereldwijd.

De cijfers over het gebruik zijn verbazingwekkend: dagelijks worden meer dan 100 miljard berichten verstuurd. Bovendien worden er per dag meer dan twee miljard minuten besteed aan spraak- en videogesprekken via de app. Kortom, we whatsappen wat af, al 15 jaar lang zo concludeerde ook NU.nl.

Bovendien wordt de chat-app continu vernieuwd: onlangs werd bekend dat de app waarschijnlijk een zoekbalk bij de chats krijgt. Die zou boven de lijst met gesprekken komen te staan. Tot nu toe kunnen gebruikers zoeken door op een knop met een loep te drukken. Dat zijn wat meer handelingen, dus die zoekbalk kan zomaar eens handig zijn. Maar WhatsApp is dan ook gewoon al 15 jaar lang een feest, vindt ook VROUW.

Een extra reden dus om de dienst, die al jarenlang Mark Zuckerberg als grote baas heeft, te feliciteren met zijn vijftienjarige-en-een-paar-maanden bestaan. Proficiat met die 15.3 jaar, roept ook WANT. En nu maar hopen dat dit een beetje rankt…

Blauwe vinkjes Whatsapp