Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Limited Edition smartphones, Zwarte Cross & UE Roll winnen! [video]

Dennis de Vries

Nieuwe maandag, nieuwe Techendraads dus! Waain de ontwikkelingen op tech-gebied weer even genadeloos onder de loep genomen worden. En waarin we en passant ook nog even strooien met toffe prijzen. Kortom, kijken die hap!

Limited Edition film-smartphones: zo doe je dat

Afgelopen week ging het gerucht dat Sony waarschijnlijk binnenkort met een speciale, Limited Edition Sony Xperia Z5 uitkomt. Dat gebeurt naar aanleiding van het feit dat de telefoon ook gebruikt wordt in de aankomende James Bond film Spectre. Prima, leuk, moeten ze doen. Maar wij vrezen dat het weer slappe, snel in elkaar geflanste rotzooi wordt. Neem een Xperia Z5, knal er een logootje op, gooi de prijs vijf keer over de kop. Dat kan beter. En om meteen de daad bij het woord te voegen, gooien we zelf een paar balletjes op. Van ‘The Incredible XP7′, tot de LG G5 Grey Edition. Maar ook zeer exclusieve aktiefilm-varianten van Microsofts Lumia’s, Blacbkerry’s en de Samsung Galaxy S6 vs de iPhone 6.

De week van…

Tussendoor kijken we even vooruit want het wordt een drukke week op techgebied. Momenteel maken we ons op voor de presentatie van de OnePlus Two, morgen is het de beurt aan de Motorola Moto X en Moto G. En ook Nokia gaat iets superspannends doen. Nokia ja. Dat Finse bedrijf wat geen smartphones meer mag maken. Die richten zich schijnbaar vanaf morgen op virtual reality. En het wordt de week van Windows 10, dat vanaf de 29e te downloaden is.

Verplicht naar de Zwarte Cross

Paul komt uit ’t Oosten van ’t land en daar kan hij verder weinig aan doen. Maar dat betekent dat we hem rond deze tijd een paar dagen kwijt zijn. Als je uit dat deel van de regio komt, moet je namelijk verplicht naar de Zwarte Cross. Paul vindt dat niet erg, het is niet zijn eerste festival en zeker niet zijn laatste. Om er zeker van te zijn dat hij op elk festival de weg een beetje kan vinden, heeft hij een handige app. Het enige wat hij nu nog nodig heeft is mooi weer. En bier. Geef die jongen een biertje, zeg.
>> Check de app voor iOS en Android hierrr.

UE Roll winnen!

We zouden ‘m weggeven als we meer dan 1500 abonnees op Youtube hebben en dat hebben we nu. De Honor Holly smartphone is dus verloot. Ben jij abonnee op Youtube? Dan kan het zomaar dat jij de gelukkige bent, check even of jouw naam voorbij komt. Ben je geen abonnee? Doe dat dan heel snel (hierrrr!) want ook volgende week hebben we weer een superdope prijs te verloten. We mogen een UE Roll weggeven. Zorg dat je geabonneerd bent en laat even op Youtube een reactie achter onder bovenstaande video op. Dan weten we dat je geïnteresseerd bent, en doe je automatisch mee in de verloting. Volgende week hoor je of je ‘m krijgt thuisgestuurd. Simpel toch?

 

Tot volgende week!