Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (43) met Samsung Galaxy Tab S en Cortana

Ger
  • Op 7 juli 2014

Het is maandagavond, het WK is nog altijd in volle gang en we zitten nog immer in het toernooi. Tijd voor Uitbuiken met een WK-tintje dus. We bespreken de voorspellingen van Cortana en hebben een gouden editie van de Samsung Galaxy Tab S in huis.

We zijn op de burelen van Draadbreuk de laatste dagen in de ban van Cortana, de Windows Phone-tegenhanger van Siri. Deze vrouwelijke (ja echt, het blijkt een vrouw) WP-boordcomputer blijkt een goede kijk op voetbal te hebben. Ze heeft nu twaalf WK-duels voorspeld en elke keer had ze het aan het juiste eind. Tot groot plezier van onze collega’s bij de NOS bijvoorbeeld. Maar er is een probleem op komst. Oranje zou namelijk het duel met Argentinië verliezen aanstaande woensdag. En dat moet een fout zijn. Hopen we tenminste.

Samsung Galaxy Tab S

Of Nederland dus de gouden beker op mag halen aanstaande zondag weten we niet, maar Ger heeft al wel iets van goud in huis. Namelijk de Samsung Galaxy Tab S. De nieuwe tablet van Samsung is in verschillende kleuren leverbaar, waaronder in hondslelijk goud. Ongetwijfeld heeft Samsung er een betere naam voor verzonnen, maar wij zijn er niet kapot van. Het apparaat zelf is overigens wel prachtig. Een prachtig scherm en een paar fraaie features. Binnenkort volgt de review!

Verder bespreken we de beslommeringen rondom de nieuwe muziekdienst van Google/YouTube, blijkt er een Nokia-telefoon te komen met de naam Microsoft op de achterkant en hebben we foto’s van de nieuwe iPhone 6.

Tot volgende week!

Reacties

  1. tuursmeets

    Ger heeft volgens mij veel geschreeuwd dit WK 😉