Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (63) met Samsung Gear S en Leitz Multicharger XL

Ger
  • Op 8 december 2014

Het Sinterklaasweekend zit erop, dus tijd om eens goed uit te buiken na een hoop pepernoten en chocoladeletters. Deze week met een karrenvracht aan gadgets op tafel: twee smartwatches, een oplaadgadget en we bespreken alles wat we weten over de Samsung Galaxy S6. Uitbuiken, aflevering 63!

Samsung Gear S smartwatch

Smartwatches zijn helemaal 2014, maar bijna stuk voor stuk hondslelijk. Het beste voorbeeld hiervan? De Samsung Gear S. Ger heeft ‘m een tijdje in gebruik, maar kan moeilijk wennen aan het enorme formaat. En geef ‘m eens ongelijk: dat ding is namelijk dikker dan je schoonmoeder. Wat betreft de functionaliteit valt het ook een beetje tegen. Goed, je kunt ermee bellen, maar of je daar nou op zit te wachten? Om over alle health-apps nog maar te zwijgen…

Video: Samsung Gear S op de IFA 2014

Leitz Complete Multicharger (XL)

De vraag van deze week: wat doe je met al je gadgets als ze opgeladen moeten worden? Heb je een vast stopcontact waar je altijd je lader in hebt zitten? Of ben je – net als Ger – altijd je kabels kwijt? De Leitz Complete Multicharger (XL) moet daar verandering in brengen. Het is een gadget om je gadgets op te laden. Is dat handig? Mwoah, best wel. Is het een hebbeding? Nee, dat niet echt. Hoe het ding precies werkt laat Bart zien. Tenminste, als Ger niet door het beeld heen loopt.

Video: Leitz Multicharger volgens Leitz zelf.

De Galaxy S6 komt eraan

In het nieuws bespreken we de specificaties van de Samsung Galaxy S6, die begin volgend jaar uit de doeken wordt gedaan. We hebben via een gelekte Antatu-test wat specs gevonden, die je overigens hier kunt vinden. Daarnaast komt het Chinese Xiaomi morgen met een presentatie. Wat weten we nog niet, maar de Chinezen komen eraan.

De stelling komt, op veler verzoek, weer terug in Uitbuiken. Heb je een mening over sd-kaartjes, dan kun je die hier nog kwijt. En wil je toffe shit winnen, check dan zeker de uitzending. We geven nog niks weg, maar doen er nog een schepje bovenop. Komt een tof kerstcadeau aan, dus houd Uitbuiken de komende weken in de gaten.

Tot volgende week!

Reacties

  1. Broodje saté op de tv

    Leuke aflevering